ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λάμπρος Ξύνας: Στηρίζω μόνο το "αίμα" μου την Μαρία Κουρή- Δεν έχουν καμία πιθανότητα επιτυχίας οι κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας

Μια ευχάριστη έκπληξη είχα πριν από λίγα λεπτά. Σε έναν μήνα που δεν πάει για μένα καλά , ένα τηλέφωνο με έκανε να νιώσω πως δεν τα βλέπω μόνο εγώ έτσι τα πράγματα για την πόλη μας. Στην άλλη άκρη της γραμμής ο φίλος Λάμπρος Ξύνας που είναι στις ΗΠΑ , αναζητώντας το δικό του Αμερικανικό Όνειρο αφού εδώ τα πράγματα πήγαν εξαιτίας ενός σάπιου πολιτικού συστήματος τελείως χάλια για τους περισσότερους από εμάς.
Και βέβαια ο Ξύνας δεν ξεχνάει την αγαπημένη μας πόλη την Ηλιούπολη , ούτε φυσικά αγνοεί τι γίνεται εδώ. Τον είδα μάλιστα περισσότερο ενημερωμένο από κάποιους που στο facebook ονειρεύονται πως θα γίνουν δήμαρχοι χωρίς να έχουν λόγο να σταθούν αλλά ούτε και πρόγραμμα να επιδείξουν. Ο Λάμπρος Ξύνας μου ξεκαθάρισε πως είναι ακόμα πιστός στον Γιάννη Αναγνώστου και θεωρεί πως είναι ικανότερος από τις τωρινές επιλογές που άλλωστε τον πούλησαν στο παρελθόν για να κάνουν μετέπειτα τις δικές τους παρατάξεις. 

Εκτιμάει όπως και εγώ άλλωστε πως δεν έχουν καμία τύχη να περάσουν στο δεύτερο γύρο και πως μόνο μια υποψηφιότητα που θα στήριξε και ο Γιάννης Αναγνώστου θα είχε πιθανότητα να περάσει στον δεύτερο γύρο. Στεναχωριέται για αυτή την κατάσταση αλλά και γενικότερα για τα χάλια της πατρίδας μας και εργάζεται σκληρά για να μπορέσει σύντομα να είναι και πάλι κοντά μας. Για όσους κακεντρεχείς του λένε γιατί ασχολείται με τα κοινά της πόλης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ δουλεύει πλέον στο εξωτερικό, απαντάει πως εδώ είναι η οικογένειά του και οι ρίζες του. Άλλωστε ο φίλος Λάμπρος Ξύνας πάντα ενδιαφέρονταν για την πόλη μας και είναι κρίμα για τους συνδημότες μας που δεν τον ψήφισαν για δημοτικό σύμβουλο. 

Γιατί θα ήταν ένας δραστήριος δημοτικός σύμβουλος που θα αναδείκνυε τα προβλήματα των δημοτών μας. Βέβαια οι επιλογές που έκανε (γιατί άμα είχε κατέβει με τον Βαλασόπουλο θα είχε βγει για πλάκα) στέρησαν κυρίως από εμάς ένα καλό δημοτικό σύμβουλο με αγάπη για την πόλη.
Άλλωστε οι 350 ψήφοι που πήρε χωρίς καμία κομματική βοήθεια και με μόνο το ιστολόγιό μας να τον παίζει μόνο αμελητέα δύναμη δεν είναι. Στην "σωστή" παράταξη θα ήταν ήδη δημοτικός σύμβουλος και με κομματική βοήθεια και χωρίς τρικλοποδιές θα είχε άνετα άλλους τόσους ψήφους. Αλλά αυτά πλέον είναι ιστορία , και τώρα πάμε για άλλα.Μιλήσαμε και για άλλα πολλά και για κάποιους που ενώ διέλυσαν την κεντροδεξιά στην πόλη ετοιμάζονται τώρα να κατέβουν και για βουλευτές και καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως εξαιτίας της φαγωμάρας στα δεξιά ο Βαλασόπουλος θα είναι και πάλι ο νικητής μιας μάχης που δεν δίνεται με ίσους όρους. "Αναιμικές" οι κεντροδεξιές υποψηφιότητες και μάλιστα χωρίς αυτήν που το 2014 είχε αποσπάσει ένα 12% χωρίς να έχει κομματικό χρίσμα. Είπαμε και άλλα που δεν θα σας αποκαλύψω και μιλήσαμε και για την ξενιτιά, την ζωή στις ΗΠΑ και πολλά άλλα θέματα.

 Θα μιλήσουμε σίγουρα και πάλι άλλωστε οι φίλοι δεν χάνονται. Να τονίσει πως σε αυτές τις εκλογές στηρίζει μόνο το αίμα του (αφού ο Γιάννης δεν κατεβαίνει) την ξαδέλφη του Μαρία Κουρή που κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη. Θα τα πούμε και πάλι και πριν και μετά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές γιατί διαπίστωσα πως από μακριά έχει κάποιος καλύτερη όραση ιδίως εάν δεν είναι τυφλωμένος από το κομματικό μίσος. Και ο Ξύνας ήταν πάντα μετριοπαθής για αυτό και εγώ τον εκτιμώ και ακόμα και στις εκλογές του 2014 σας ενημέρωνα για όλες τις εκδηλώσεις του.

Γιατί πάνω από δημοτικές παρατάξεις υπάρχει ο παράγοντας άνθρωπος και κυρίως αυτός που ενδιαφέρεται όχι για τίτλους και αξιώματα αλλά για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Ελπίζω να γυρίσεις σύντομα φίλε σε μια Ελλάδα διαφορετική όπου θα υπάρχει θέση για τους ικανούς και όχι για όσους έχουν γνωριμίες. Εγώ εάν μπορούσα θα είχα φύγει από χρόνια αλλά υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που δυστυχώς με κρατάνε εδώ. Αυτά προς το παρόν και σύντομα θα έχουμε νέα από τις ΗΠΑ , μήπως ξεστραβωθούν και κάτι κομματόσκυλα εδώ πέρα που κρίνουν και κατακρίνουν όντας βολεμένοι στον μικρόκοσμο που έχουν δημιουργήσει.

Σ.Μ 







Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video