ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καλός "ρεπόρτερ" ο συνδημότης μας Αλέξης Σπυρόπουλος

Η αλήθεια είναι πως το 2019 δεν μπήκε για μένα καθόλου καλά , οι τρεις πρώτοι μήνες του είναι πολύ ανυπόφοροι και με έχουν αποσυντονίσει πλήρως.
Υπάρχουν λοιπόν κάποια θέματα που εάν και σοβαρά δεν αναδείχθηκαν από αυτό το ιστολόγιο που του αρέσει να κάνει σκληρή κριτική σε όλους. Ανακαλύψαμε λοιπόν πως ένας συνδημότης μας που δεν τον ξέρω προσωπικά και μόλις πριν ένα λεπτό του έκανα αίτημα φιλίας στο facebook είναι "δαιμόνιος ρεπόρτερ" και του αρέσει να ψάχνει θέματα για την πόλη μας. Μακάρι να τον αξιοποιήσει κάποια δημοτική παράταξη και να κατέβει στις προσεχείς εκλογές. Μπαίνοντας λοιπόν στην σελίδα του στο facebook διάβασα κάποια ενδιαφέροντα θέματα που κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι όπως ο κ. Αντύπας συγκεκριμένα τα έθεσαν σε δημοτικό συμβούλιο και  "ανάγκασαν" τον δήμαρχο να παραδεχθεί πως δεν υλοποιεί όσα υπόσχεται . Διαβάστε από τον τοίχο του συνδημότη μας το θέμα κάνοντας κλικ εδώ .


Με λίγα λόγια ο δήμαρχος υποσχέθηκε πως για τις απεργίες στην καθαριότητα που έγιναν θα αφαιρεθούν τα τέλη από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Όμως η ΔΕΗ ή μάλλον ο ΔΕΔΗΕ στον οποίο  απευθύνθηκε ο δήμαρχος δεν μπορούσε να κάνει τον υπολογισμό και έτσι εμείς πληρώσαμε τα ΤΕΛΗ όπως και στους άλλους δήμους κανονικά. Για ακόμη μια φορά οι υπάλληλοι καθαριότητας εξέθεσαν τον δήμαρχο και ο δημότης μας Αλέξης Σπυρόπουλος έψαξε το θέμα το ανέδειξε σαν δημοσιογράφος και εξέθεσε τον δήμαρχο που είχε καλή πρόθεση αλλά έπεσε πάνω σε έναν κρατικό οργανισμό που λειτουργεί όπως ΟΛΟ το Κράτος μας ... δηλαδή δεν λειτουργεί!!

ΥΓ: Επειδή έδωσα αίμα σήμερα για μια φίλη που κάνει σοβαρό χειρουργείο σε μια εβδομάδα (έκανα και σχετική κοινοποίηση στις ομάδες μας , όποιος μπορεί να δώσει μια φιάλη αίμα) το αφήνω εδώ και δεν ανατρέχω σε ένα- δύο θεματάκια που θα ψάξω και εγώ γιατί ναι μεν τα πεζοδρόμια "βαρύνουν" τον ιδιώτη αλλά επειδή δεν του ανήκουν σε περίπτωση φυσικής καταστροφής ο δήμος πρέπει να δείχνει μια ευαισθησία. Πετάει δηλαδή πάνω από 300.000 ευρώ κάθε χρόνο στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει έναν δημότη να φτιάξει το πεζοδρόμιό του!! Μοιράζει λεφτά σε ιδιωτικά ποδοσφαιρικά σωματεία, σε ενορίες και σε διάφορους συλλόγους αλλά δεν μπορεί να είναι δίπλα στον δημότη στην στραβή που θα του τύχει; Πολλά τα ερωτήματα ξέρουμε από τώρα τις απαντήσεις . Ξέρουμε πως άκρη δεν μπορεί να βγάλει κανείς εάν δεν έχει κόστος. Και οι δικές μας απόψεις έχουν κόστος γιατί σας λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ που δεν θέλετε να ακούσετε. Για την ψήφο σας όλοι τρέχουν όταν χρειαστείτε κάποιον είναι όλοι άφαντοι. Να πω οι περισσότεροι για να μην αδικώ και όσους σωστούς υπάρχουν. 

Σ.Μ 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video