ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - Χ.Ε.Υ. 9 - ΨΗΦΙΣΜΑ

Σήμερα, 17 Μάρτη 2019 και έχοντας προ ημερών συστήσει «Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Πατήματος Χαλανδρίου» κατά της δημιουργίας Χώρου Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ΚΔΑΥ, καθώς και κτιρίων Στέγασης Υπηρεσίας Καθαριότητας και στάθμευσης απορριμματοφόρων, συγκεντρωθήκαμε, εμείς οι κάτοικοι, στο 8ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, προκειμένου να ενημερώσουμε τους υπόλοιπους κατοίκους του Πατήματος Χαλανδρίου, για το μέλλον της περιοχής όπου ζούμε και να συσπειρωθούμε, δηλώνοντας ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να αποτρέψουμε τη δημιουργία των αναφερόμενων στο υπ΄αριθμό 201/2015 ΦΕΚ.

Ο Δήμος Χαλανδρίου, έπειτα από προσωπική αίτηση του Δημάρχου, πέτυχε την αλλαγή χρήσης γης στον Χ.Ε.Υ. 9-Δουκίσσης Πλακεντίας, επί της Λεωφόρου Ηρακλείτου στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Η αλλαγή χρήσης γης έγινε υπογείως και τυχοδιωκτικά, αφού η Υπουργική Απόφαση εκδόθηκε στις 18.9.2015, ήτοι δύο μόλις μέρες πριν τις πρόωρες εκλογές και μάλιστα επί Υπηρεσιακής Κυβέρνησης Θάνου, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθούμε εμείς οι κάτοικοι τις ενέργειες και προθέσεις της Δημοτικής Αρχής, ώστε να προβάλλουμε τις εύλογες ενστάσεις μας, να εκφράσουμε την άποψη μας, να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας και να αμυνθούμε σε αυτήν την Υπουργική Απόφαση και την τακτική του Δήμου Χαλανδρίου.

Η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου, λειτουργώντας κατά τον τρόπο αυτό, απαξίωσε την τοπική κοινωνία και αποφάσισε χωρίς αυτή για το τι θα γίνει στο οικόπεδο επί της Λεωφόρου Ηρακλείτου, πέριξ του οποίου υπάρχουν κατοικίες, επιχειρήσεις, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, φαρμακεία, οπωροπωλεία, γραφεία, ιατρεία, σχολεία, μουσικά εργαστήρια κα. Το επιδιωκόμενο υπό του Δήμου έργο, θα υποβαθμίσει την περιοχή Πατήματος Χαλανδρίου και τις περιουσίες μας, θα βλάψει την υγεία μας, την ποιότητα ζωής μας και το περιβάλλον.

Παράλληλα, προβαίνοντας σε αλλαγή χρήσης γης, η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου ενήργησε παράνομα, καταστρατηγώντας προυπάρχουσες διατάξεις Νόμων και αποφάσεις αρμόδιων Διοικητικών Οργάνων.

Καλούμε τον Δήμαρχο Χαλανδρίου να ακυρώσει άμεσα τα σχέδια για τη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, ΚΔΑΥ και χώρων στάθμευσης και εγκατάστασης Υπηρεσιών Καθαριότητας.

Θα είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε κάθε ενέργεια, που απειλεί την υγεία μας και το μέλλον των παιδιών μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – Χ.Ε.Υ. 9


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video