ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τις δημοτικές παρά μόνο για τους υποψηφίους

Όσο περνάνε οι μέρες γίνεται φανερό πως το ενδιαφέρον των δημοτών μας για τις δημοτικές εκλογές είναι ιδιαίτερα μειωμένο.
Δείχνει μάλιστα πως εάν δεν υπήρχαν και οι ευρωεκλογές το ποσοστό συμμετοχής θα ήταν σαφέστατα μικρότερο από τις δημοτικές του 2014 όπου το αντιμνημονιακό μένος είχε οδηγήσει στις κάλπες 39.320 συμπολίτες μας φτάνοντας ποσοστό συμμετοχής 67,68% στον δεύτερο γύρο των εκλογών και στην νέα πενταετία του Βασίλη Βαλασόπουλου που είχε αντίπαλο τον Χρήστο Κοκοτίνη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτές άμα δεν υπήρχαν ταυτόχρονα και οι ευρωεκλογές στον πρώτο γύρο δεν θα είχαμε συμμετοχή ούτε 55% και φοβόμαστε πως στον δεύτερο γύρο η συμμετοχή θα περιοριστεί σε κάνα 50% που θα είναι και αρνητικό ρεκόρ για την πόλη μας.

Άλλωστε από τον πρώτο γύρο θα χάσουν το ενδιαφέρον τους οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι που  εάν θα πάνε στον δεύτερο γύρο θα είναι για να ψηφίσουν τον Γιώργο Πατούλη αφού κανείς από τους κεντροδεξιούς υποψηφίους δεν έχει πιθανότητα συμμετοχής στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Πλέον δεν θα έχει και κάποιο νόημα να πάνε αφού η απλή αναλογική θα οδηγήσει σε συνεργασία τουλάχιστον τριών δημοτικών παρατάξεων για να εκλεγεί "ισχυρή" διοίκηση που θα έχει το 51% των ψηφοφόρων που θα πάνε στις κάλπες.

Εμείς σας έχουμε τονίσει πως σε αυτές τις εκλογές θα σας προτείνουμε τον καναπέ του σπιτιού σας αφού για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως σε αυτή την θετική για την ΝΔ συγκυρία το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πετύχει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να χάσει την πρωτιά στην πόλη μας για τις ευρωεκλογές και να μην έχει εκπρόσωπο για δήμαρχο την δεύτερη Κυριακή!!

Σ.Μ 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video