ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΡΤΑΣ

 

Γεννήθηκα στο Χαλάνδρι στις 26/10/1966, τελείωσα το 1ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Χαλανδρίου.

Στα μαθητικά μου χρόνια, προσπαθούσα πάντα να μετέχω στα κοινά της πόλης μας, μέσα από τις όποιες σχολικές δραστηριότητες.

Αυτό όμως που επικράτησε, ήταν η ενασχόλησή μου με τη μουσική και συγκεκριμένα σε διάφορα μουσικά σχήματα που φτιάχναμε εκείνη την εποχή με σκοπό να «επενδύουμε» μουσικά τις εκδηλώσεις του σχολείου.

Η τότε παρέα Νίκος Παραβατός, Νώντας Μαγουλάς, Δημήτρης Πέτρουλας, Γιάννης Μπάβας., έμελλε να επηρεάσει και τα επόμενα χρόνια μου.

Με τον Νίκο Παραβατό ξεκινάμε το μουσικό σχήμα «Vogue Noir» το 1987 και συμπορευτήκαμε, σε επαγγελματικό επίπεδο πλέον, έως το 1990 στην Ελλάδα και ως το 1993 Λονδίνο.

Οι  σπουδές ανάλογες, ηχοληψία στις σχολές Παπαντωνοπούλου και Marketing στο BCA.

Στο Λονδίνο απέκτησα και την εξειδίκευση στο marketing – δημόσιες σχέσεις της μουσικής βιομηχανίας.

Με την επιστροφή μου ασχολήθηκα με την οικογενειακή μας επιχείρηση 1993 - 2005 (κέντρα προσχολικής αγωγής Μελωδία στο Μαρούσι) και παράλληλα ήμουν ιδιοκτήτης διαφημιστικού γραφείου 1994 – 2009.
Είμαι παντρεμένος με την Κάλλη και έχουμε δύο κόρες 20 και 17  χρονών.
 Το 2002 κατέβηκα πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές με  παράταξη ΤΟ.Ρ.Α.

Αυτό ήταν και η αιτία να εμπλακώ και διοικητικά στο Δήμο με τη συμμετοχή μου ως μέλος του ΔΣ της Δ.Ε.Π.Α.Χ. αλλά και ως διευθυντής της.


Το 2014 με τον Άγγελο αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την δημοτική κίνηση «Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία»;
Την τετραετία που λήγει εκπροσώπησα την δημοτική μας κίνηση στην Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, την Σχολική Επιτροπή και την Επιτροπή Πολιτιστικών του δημοτικού συμβουλίου αποκτώντας πρόσθετη εμπειρία και γνώση για τον δήμο και την λειτοργία του.

Θο όραμα, η αγάπη, η πρόταση για το Χαλάνδρι μας είναι το κίνητρο μας για να συνεχίσουμε και την επόμενη τετραετία.

Σας καλώ να να σετρατευτούμε για να αλλάξουμε πορεία.      


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video