ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡ. 16896 ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟ 2015 ΣΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ

 
 
 Ένα έγγραφο που στο πρωτόκολλο του δήμου έχει καταγραφεί με τίτλο " ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΕΩΝ ΓΗΣ ΣΤΗΝ Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ " έχει στείλει ο Δήμαρχος Χαλανδρίου στον Αν. Υπουργό ΠΑΠΕΝ..
 
Το έγγραφο είναι προσωπικό του δημάρχου, ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. 
Αυτά είναι σίγουρα από την μέχρι σήμερα έρευνά μας.
Στο πρωτόκολλο της Τεχνικής Υπηρεσίας αυτό το έγγραφο δεν έχει εισαχθεί. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
 
Το έγγραφο αυτό όμως μνημονεύεται στα σχετικά της Υπουργικής Απόφασης που χαρακτηρίζει τον ΧΕΥ 9 σε Σταθμό μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. 
Κάνουμε την υπόθεση ότι ουσιαστικά ο δήμαρχος Χαλανδρίου - κατά παράβαση των αρμοδιοτήτων του - ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΕΝΑΙΣΕΙ, χωρίς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στην υπουργική απόφαση - ΦΕΤΦΑ. 
Μπορεί να κάνουμε λάθος βέβαια, γι' αυτό εμείς αλλά και όλοι οι συνδημότες μας ζητάμε να δούμε το έγγραφο.
 
ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ - ΣΗΜΕΡΑ - ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ για να μάθουν οι Χαλανδραίοι ΑΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕ την πόλη   ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο απόφαση του ΔΣ.
 
Ο Νταβίας κατέθεσε ήδη αίτηση στον δήμο αλλά και στο Υπουργείο ΠΑΠΕΝ για να του δοθεί το έγγραφο αυτό. 
 
Η νόμιμη προθεσμία που έχει ο δήμαρχος Χαλανδρίουν να απαντήσει στην αίτηση είναι ένας μήνας.
Αν δεν φοβάται τίποτα ας μην εξαντλήσει τον χρόνο.
 
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ και οι Χαλανδραίοι και ιδίως οι κάτοικοι του Πατήματος έχουν  δικαίωμα να πληροφορηθούν πώς ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ και οι αξίες των περιουσιών τους με ετσιθελικές του δημάρχου και του υπηρεσιακού υπουργού.
 
ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ  ΔΩΣΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΙΣΟΤΗΤΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Έτσι και αλλιώς ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ να το δώσεις.
 
Έστω και με εισαγγελική παραγγελία, αν χρειαστεί.
 
Η ΑΙΤΗΣΗ ΝΤΑΒΙΑ:
 
Παρακαλώ να μου χορηγήσετε αντίγραφο του υπ. αριθμ. πρωτοκόλλου 16896/2015 εγγράφου του Δημάρχου Χαλανδρίου με θέμα “Καθορισμός Χρήσεων Γης στην Λ. Ηρακλείτου” το οποίο εστάλλη  στο Γραφείο του Αν. Υπουργού ΠΑΠΕΝ (πρωτ. εισαγωγής υπουργείου 2006/15-6-2015).
 
Το έγγραφο μου είναι απόλυτα απαραίτητο για την άσκηση των καθηκόντων μου ως δημοτικού συμβούλου Χαλανδρίου.
 
ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ
τηλ.: 2106842882


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video