ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι Ανεξάρτητοι Ηλιουπολίτες ρωτάνε για ερειπωμένο ακίνητο

Για μια μονοκατοικία στη συμβολή των οδών Λ. Μαρίνου Αντύπα και Λ. Κύπρου που είναι σύμφωνα με τους "Ανεξάρτητους Ηλιουπολίτες" πηγή μόλυνσης ρωτάνε γιατί δεν αξιοποιείται και δεν καθαρίζεται.
Στο χώρο θεωρούν πως θα μπορούσε να γίνει μια δομή που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των συνδημοτών μας. Λογική η απορία τους. Εμείς δεν ξέρουμε που ανήκει το ακίνητο αυτό. Σίγουρα όμως ο δήμος γνωρίζει και οφείλει μια απάντηση το εύλογο ερώτημά τους. 

ΥΓ: Καμία διάθεση δεν έχω να γράφω για ανούσια πράγματα που λογικά δεν θα έπρεπε να απασχολούν κανέναν παρά μόνο αυτούς που επιλέχθηκαν για να τα επιλύσουν. Η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα , και οι πολίτες αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα. Το πιο ανησυχητικό είναι πως μετά από 9 χρόνια μνημόνια ακόμα υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που θεωρούν πως υπάρχει άλλος δρόμος. Τους φταίει η Ε.Ε , οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ οι σύμμαχοί μας και αναζητούν "λύσεις" που οδηγούν στον απόλυτο ΟΛΕΘΡΟ της χώρας. Δεν έχει καμία αξία πλέον να συνομιλώ με ανθρώπους που στην απόγνωσή τους και στην οργή τους για ότι συνέβη δεν αντιλαμβάνονται πως πρέπει να διαλέξουν στρατόπεδο. Οι "επαναστάσεις" πρέπει να οδηγούν σε καλύτερες μέρες και όχι σε καταστάσεις Βενεζουέλας. Το να νομίζεις πως  θα νικήσεις όταν είσαι μικρός και αδύναμος είναι δικαίωμά σου , όμως η πραγματικότητα είναι αυτή που δείχνει πως τις περισσότερες φορές ψεύτικοι αγώνες και "επαναστάσεις" οδηγούν σε κομμουνιστικούς ή φασιστικούς "παραδείσους" και οι ΕΘΝΙΚΕΣ καταστροφές προσγειώνουν όσους μας θεωρούν ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ. Όποιος θεωρεί πως οι Έλληνες είναι ανώτεροι από τους άλλους λαούς δεν είναι ΕΘνικιστής ή Πατριώτης αλλά ΗΛΙΘΙΟΣ και ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ αφού εάν ήμασταν ΑΝΩΤΕΡΟΙ δεν θα φτάναμε ΠΟΤΕ στα σημερινά μας χάλια. Η ανωτερότητα εάν δεν αποδεικνύεται στην πράξη δεν λέει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Έχουμε τους καλύτερους γιατρούς , δικηγόρους, δημοσιογράφους, δικαστές και πάει λέγοντας και καταφέραμε να χρωστάμε δισ. ευρώ, να καταστρέψουμε το μέλλον των παιδιών μας, να δουλεύουμε και να μην πληρωνόμαστε, να μην έχουμε καλό σύστημα Υγείας, τα Πανεπιστήμιά μας να είναι άνδρα ανομίας και η χώρα να μαστίζεται από άγρια εγκληματικότητα. Τίποτα δεν μάθαμε από την κρίση, καμία ελπίδα δεν έχουμε πως μπορεί κάποιος να αλλάξει την νοοτροπία μας, καμία πιθανότητα να γίνουμε όχι Σκανδιναβικό κράτος αλλά ούτε Ρουμανία ή Αλβανία. Το να ασχολούμαστε λοιπόν με τις λακκούβες των δρόμων όταν δεν έχουμε βασικές δομές είναι για εμάς χάσιμο χρόνου και παραπλάνηση των αναγνωστών μας. Οι κλέφτες και λωποδύτες που ετοιμάζονται να γίνουν νέα διοίκηση του δήμου μας σκαρφίζονται τα πάντα για να καταφέρουν τους στόχους τους. Πάμε για μια νέα διοίκηση που θα κάνει όλους να αναρωτιούνται ποιος και γιατί ψήφισε το έκτρωμα της απλής αναλογικής για τους δήμους.

Ο Κοκοτίνης Αντιδήμαρχος , ο Γαβριήλ Αραμπατζής και γιατί όχι και ο Τάσος Ευσταθίου σε μια διοίκηση ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να γυρίσουμε την Ηλιούπολη στις μαύρες εποχές της δεκαετίας του 1980. Τότε που δεν είχαμε απολύτως τίποτα από αυτά που σήμερα θεωρούμε αυτονόητα. Είχαμε αριστερό δήμαρχο όμως που έκανε την πόλη μας μπουρδέλο!!!

Η φωτογραφία απεικονίζει χρονικά τους δημάρχους της πόλης μας . Τους νόμιμα εκλεγμένους και τον δοτό της χούντας Κώστα Δελλαπόρτα όπου έχει θαυμαστές στην παράταξη του Τάσου Ευσταθίου που εκπροσωπεί και τους χουντοβασιλικούς!! Όσοι πιστοί στην οπισθωδρόμηση της πόλης μας και λάτρεις του Γεωργίου Παπαδόπολου στηρίξετε τον. Και εσείς οι αριστεροί της πόλης δείτε πως επί δύο εβδομάδες τώρα δεν καταδικάζει τον υποψήφιό του για τις φιλοχουντικές του αναρτήσεις στο διαδίκτυο. Όλοι μαζί άλλωστε μπορούν να βγάλουν τους σκελετούς από τις ντουλάπες για να πάνε τάχα την πόλη μας σε εποχές Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια που οδήγησαν σε Εθνικές καταστροφές. Άλλωστε η Χούντα έχασε την μισή Κύπρο και είχε σκάνδαλα που επιμελώς σας αποκρύπτουν οι τάχα αναθεωρητές της Ιστορίας μας. Εάν δεν υπήρχε Παπαδόπουλος τα αριστερά κόμματα στην Ελλάδα θα έπαιρναν όλα μαζί ποσοστά κάτω από 10% . Σήμερα παίρνουν πάνω από 50% και ευελπιστούμε σε αυτές τις εκλογές να περιοριστούν στο 45% μετά την διακυβέρνηση του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ με τους ακροδεξιούς και πατριδοκάπηλους ΑΝ.ΕΛ.

Σ.Μ 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video