ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κατέρρευσε η Γερανογέφυρα γιατί το δημόσιο έχει καταρρεύσει από την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ των υπαλλήλων του - Τελικά θα σκοτωθούν επειδή κάποιοι έκριναν πως μπορούν να κάνουν όλοι τα πάντα

Έπεσε μια γερανογέφυρα και ευτυχώς δεν είχαμε θύματα. Θα έχουμε την επόμενη φορά γιατί η ΤΥΧΗ είναι με τους τολμηρούς και με αυτούς που λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και η αλήθεια για ακόμη μια φορά δεν άργησε να έρθει στην επικαιρότητα.
Η ανικανότητα των υπαλλήλων και συγκεκριμένα του νέου τεχνικού ασφαλείας καταγγέλθηκε επίσημα και δημόσια μέσω  facebook από τον προηγούμενο υπεύθυνο ασφαλείας κ. Παραδείση. Ο οποίος στην μελέτη που είχε συντάξει για την επικινδυνότητα εδώ και τέσσερα χρόνια είχε αναφέρει όπως ισχυρίζεται και το θέμα με την γερανογέφυρα. Τον κ. Παραδείση δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά τον γνωρίζουν όλοι οι υπάλληλοι του δήμου αφού ήταν υπεύθυνος ασφαλείας. Έτσι η συντήρηση που γίνεται (όπως γίνεται στο συνεργείο του δήμου μας ) θα μπορούσε κάλλιστα να δοθεί σε κάποιον ιδιώτη αφού δεν βλέπουμε πως μπορεί κάποιος να αλλάξει τον ωχαδελφισμό που επικρατεί.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων του δήμου δείχνει πως δεν μπορεί να λειτουργήσει το πράγμα με υπαλλήλους που λένε πως δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας , και που λένε πως στην καθαριότητα δεν έχουν ούτε καν γάντια.

Εμείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ λέμε πως ο τομέας της καθαριότητας δεν μπορεί να παραμένει στα χέρια της δημοτικής αρχής και πως όσους υπαλλήλους και εάν πάρει δεν θα επαρκούν αφού η νοοτροπία των εργαζομένων στο δημόσιο δεν πρόκειται να αλλάξει. Για 600 εργαζόμενους που έχει ο δήμος μας και που με τα ΝΠΔΔ και διάφορους συμβασιούχους που υπερβαίνουν κατά πολύ το ποσοστό που μπορεί να αντέξει η πλάτη του Έλληνα φορολογούμενου , το πράγμα θα χειροτερεύει χρόνο με τον χρόνο.

Ο δημότης θα πρέπει να πληροφορηθεί επίσημα από τις δημοτικές παρατάξεις τι θα κάνουν με όλους αυτούς τους υπαλλήλους και κυρίως να καταλάβει πως το κόστος συντήρησής τους επιβαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες δεν πρόκειται να βελτιωθούν όσο και να φωνάζει ο νυν δήμαρχος και θα εκτίθεται επειδή εσκεμμένα οι υπάλληλοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους. 

Δεν την έκαναν ούτε όταν είχαν γάντια , ούτε όταν όπως και τώρα παίρνουν υπερωρίες που δεν θα έδινε κανείς ιδιώτης και το κυριότερο όσο και να φωνάζει ο εκάστοτε δήμαρχος αυτοί θα αφήνουν την πόλη μία να βρωμάει , μία να γεμίζει νερά , μία θα σπάνε τα πεζοδρόμια και μία θα έχουμε διάφορους που δεν θυμούνται πως ήταν η πόλη μας επί δημαρχίας Κιντή να κουνάνε το δάχτυλο σε αυτούς που έκαναν δίκτυο αποχέτευσης και άλλαξαν την μορφή της πόλης. 

Τις περισσότερες δομές της πόλης της έκανε η χούντα των Συνταγματαρχών και επί 12 χρόνια η διοίκηση Κιντή δεν έκανε ούτε ένα έργο υποδομής.


Το μοντέλο του όλοι δουλεύουμε για το κράτος οδήγησε την χώρα μας σε μία χρεοκοπία και θα την οδηγήσει εκ νέου. Δεν συζητάμε πλέον εάν οι υπάλληλοι είναι λίγοι ή πολλοί αλλά πως αδυνατούμε ως κράτος να τους πληρώσουμε!!

Άμα και οι ίδιοι δεν το έχουν καταλάβει σε μερικά χρόνια θα το καταλάβουν όταν θα πάρουν 300 ευρώ σύνταξη ή και καθόλου.

Καταστρέφουμε το μέλλον των νέων παιδιών συντηρώντας υπαλλήλους που δεν μπορούμε να πληρώσουμε και που και στις "καλές" μέρες δεν παρείχαν υπηρεσίες αντάξιες ενός δυτικού κράτους.

Οι ευθύνες της νυν δημοτικής αρχής είναι τεράστιες όσο διατηρεί ένα καθεστώς απόλυτα αποτυχημένο. Και το κάνει για ψηφοθηρικούς λόγους αγνοώντας την πλειοψηφία που πλέον δεν επιθυμεί να υπάρχει τόσο μεγάλο Κράτος.

Κρατιστές είναι ακόμα οι Συριζαίοι , οι κομμουνιστές , και οι Χρυσαυγίτες. Όλοι οι άλλοι έχουν συνειδητοποιήσει πως όσο μεγαλύτερο και σπάταλο είναι ένα κράτος τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να χρεοκοπήσουμε εκ νέου.

Το είδαμε στις φωτιές , το βλέπουμε στις πλημμύρες, το βλέπουμε πλέον πολύ καθαρά όταν πηγαίνουμε στα δημόσια νοσοκομεία που παρέχουν τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες που παρείχαν και πριν την κρίση παρόλο που έχουν πολύ λιγότερο προσωπικό. Μας λείπει η οργάνωση , κάνει ο καθένας του κεφαλιού του και στο τέλος όλοι μαζί βουλιάζουμε γιατί το κόστος δεν μπορεί να καλυφθεί πάντα από τους λίγους που πληρώνουν τους φόρους και τις υποχρεώσεις τους στερούμενοι  πολλά.

Δεν μπορείς να βάλεις σε τάξη υπαλλήλους που είναι ΜΟΝΙΜΟΙ δεν κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους ακόμα και εάν δεν δουλεύουν και που θεωρούν πως το ΔΗΜΟΣΙΟ είναι για αυτούς καταφύγιο για να έχουν μια πιο άνετη ζωή. 

Εάν μπορούσε το δημόσιο να απολύσει εργαζομένους που δεν δουλεύουν θα πάλευα και εγώ να διατηρηθούν όλα υπό κρατικό έλεγχο. Αλλά όσο επικρατεί η ΑΣΥΛΙΑ και η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ δεν έχω άλλη επιλογή από το να μάχομαι για την ιδιωτικοποίηση δομών μπας και δούμε ως πολίτες και καμία υπηρεσία να είναι αντάξια ενός λαού που πληρώνει και για τον αέρα που αναπνέει.

Οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ και οι ψεύτες της Λαϊκής Συσπείρωσης θα πρέπει να αντιληφθούν πως με τέτοια ατυχήματα δεν έρχονται αυτοί σε καλύτερη θέση αλλά πλησιάζει η ΩΡΑ που ο δήμος θα ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ σε ιδιώτες δομές που δεν λειτούργησαν ΠΟΤΕ όπως πρέπει και που στοιχίζουν πολλά εκατομμύρια στους δημότες μας. 

Επειδή την προσεχή εβδομάδα δεν θα είμαστε σε θέση να αναρτούμε σας λέμε από τώρα πως στις 10 Απριλίου θα έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν πως οχήματα του δήμου στην ουσία επισκευάζονται σε ιδιώτες αφού οι δικοί μας υπάλληλοι δεν γνωρίζουν και δεν είναι σε θέση να διατηρήσουν σε καλή κατάσταση τον στόλο των οχημάτων. 

Στην ουσία οι υπάλληλοι υπάρχουν για να πάρουν κάποια στιγμή την σύνταξή τους και όχι για να συντηρήσουν οχήματα που σε κάποιες περιπτώσεις είναι για πέταμα αφού ΠΟΤΕ δεν  έχουν συντηρηθεί σωστά. 

Σ.Μ 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video