ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Ανοίξαμε δρόμο συνεργασίας» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης απότα Σκόπια για τα 55 χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό

Στα Σκόπια βρέθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, επίσημος προσκεκλημένος του δημάρχου της πόλης κ. Πέτρε Σιλέγκοφ στις εκδηλώσεις για τα 55 χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό του 1963.  

Η πόλη των Σκοπίων τίμησε χθες, με μεγάλη μουσική εκδήλωση στο κέντρο της πόλης, τη συμπλήρωση 55 ετών από τον μεγάλο σεισμό που στοίχισε τη ζωή 1.000 ανθρώπων και άφησε άστεγους 200 χιλιάδες. Παράλληλα, τίμησε και πόλεις, όπως η Αθήνα, που με επιστήμονες και ειδικούς συνέβαλαν στην ανοικοδόμηση των Σκοπίων, ενώ στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε και ο Πρωθυπουργός κ. Ζόραν Ζάεφ.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγο διάστημα, στα Σκόπια, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό τον δρόμο σταθερής συνεργασίας που ανοίξαμε» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, επισημαίνοντας ότι «το σύμφωνο Συνεργασίας που πρόσφατα υπέγραψαν η Αθήνα και τα Σκόπια, αποτυπώνει την αυτόνομη δυναμική που έχουν οι πόλεις στο διεθνές σκηνικό».

Στις εκδηλώσεις του δήμου των Σκοπίων παρέστησαν επίσης οι δήμαρχοι του Ζάγκρεμπ και της Πρίστινα, καθώς επίσης και αντιπροσωπείες από πολλές βαλκανικές πόλεις, μεταξύ των οποίων και η Θεσσαλονίκη.

Ημερομηνία: 
Κυρ, 24/06/2018 - 09:50

Από: Δήμος Αθηναίων
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video