ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ

Οι θέσεις του ΚινΑλ για την αυτοδιοίκηση.

Τις κοινοποίησε ο Γιώργος Θωμάς στο facebook άρα εκτιμούμε ότι έχουν ...."εγκριθεί" (με δημοκρατικές διαδικασίες βεβαίως από .... δημοκρατικά  διορισμένους συνέδρους " που ψήφισαν ότι θα φέρουν δίκαιη αξιολόγηση και αξιοκρατία στο δημόσιο και τους δήμους.
Και αυτ΄θα γίνει διότι ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ (οι διορισμένοι) θα εγγυηθούν ότι οι αλλαγές στους δήμους και η αξιολόγηση των υπηρεσιών θα γίνει με δημοκρατικές και ακομμάτιστες  διαδικασίες - από διορισμένους κομματικούς.

Διαβάστε  τι προτείνουν οι ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ για την αποκέντρωση και την αυτοδιοίκηση.

Για τον θεσμό εκείνο στον οποίο ΔΙΟΡΙΖΑΝ και προφανώς θα συνεχίσουν  - ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ - ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ -  ΟΙ ΙΔΙΟΙ είναι άλλωστε  -  εκλεκτούς κομματάρχες ακόμα και κατά παράβαση του ίδιου του καταστατικού τους - γιατι μη κοιτάς τώρα που έχουν μόνοτα κείμενα ενός συνεδρίου - εκδήλωσης (κατά Λυκούδη).
 Παλαιότερα έλεγαν τέτοια που λένε τώρα και είχαν ΚΑΙ καταστατικό - ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ -  που έλεγε ωραία και δημοκρατικά, αποκεντρωμένα και αξιοκρατικά περί ανοικτών πρροκριματικών εκλογών.
Αλλά εκείνοι ΠΑΛΙ ΔΙΟΡΙΖΑΝ .
ΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!

Διότι ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ δεν μπορούν να ξεφύγουν ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΘΟΥΝ.

(Εδώ ακριβώς αναζητήστε τους λόγους που το εγχείρημα ΚινΑλ δεν έχει πιθανότητες και η μέγιστη φιλοδοξία του μπορεί να είναι να περάσει σε εκλογική δύναμη την Χρυσή Αυγή και να πάρει δυο τρία υπουργεία από τον Κυριάκο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΡΗΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑιΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ!

(Θα πούμε αργότερα περισσότερα για τον χώρο της αυτοδιοίκησης και τις θέσεις του ΚΙΝΑΛ..





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video