ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μεταφέρεται στον Πολυχώρο "Άννα & Μαρία Καλουτά" η συναυλία των φιναλίστ του 9ου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων ενημερώνει το κοινό ότι λόγω των ενδεχόμενων βροχοπτώσεων, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, η συναυλία με τους​ φιναλίστ του 9ου Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας και τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο "Άννα & Μαρία Καλουτά" στις 20.30 και όχι στον κήπο του Κέντρου Τεχνών, όπως ήταν προγραμματισμένη.<!--break-->

Το 9ο Masterclass Διεύθυνσης Ορχήστρας πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα, υπό τη διδασκαλία του αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου και τη συνδιδασκαλία της μαέστρου και μουσικολόγου Αθανασίας Κυριακίδου.

Οι νέοι μαέστροι, που επιλέχθηκαν κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας από τους  μουσικούς της Συμφωνικής Ορχήστρας του δήμου Αθηναίων, είναι οι Κωνσταντίνος Τερζάκης, Μάριος Παντελιάδης, Ελένη Κοτσμανίδου, Μιχάλης Τραχαλιός, Ζαφείρα Αντζούς-Ράμος, Ειρήνη Τζέρμπου, Νίκη Μπραβάκη και Γιώργος Σιτώτης και στη συναυλία θα παρουσιάσουν τη Συμφωνία αρ.36 του Wolfgang Amadeus Mozart και τη Συμφωνία αρ.2 του Johannes Brahms.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο

​2109243760​

Πολυχώρος δήμου Αθηναίων "Άννα και Μαρία Καλουτά": Τιμοκρέοντος 6Α, Νέος Κόσμος, τηλ: 2109344131

Ώρα: 20.30

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη

Ημερομηνία: 
Παρ, 29/09/2017 - 14:35

Από: Δήμος Αθηναίων
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video