ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΝΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΑΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ MIT - ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Η πειραματική τοποθέτηση του ρομποτικού ηλιακού θερμοσίφωνα του Χρήστου Δρογγίτη

O Χαλανδραίος φυσικός και εφευρέτης Χρήστος Δρογγίτης και η μικρή του βιοτεχνία Lighthouse Solar Systems βρίσκεται ένα βήμα πριν από μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ και χρειάζεται την στήριξή μας.

Ο Χρήστος έχει εμπνευστεί και κατασκευάσει πειραματικά τον πιο έξυπνο ρομποτικο ηλιακό θερμοσύφωνα στον κόσμο και αυτό δεν είναι υπερβολή, όπως θα καταλάβετε από το μέγεθος της επιτυχίας του!

Έχει παρουσιάσει ήδη το ηλιακό σύστημα σε διεθνείς εκθέσεις από το Μεξικό μέχρι την Πολωνία και έχει κερδίσει ευρωπαϊκά  βραβεία καινοτομίας με τα οποία κατάφερε να κατάσκευάσει πειραματικά το σύστημα.



Και τώρα έχει φτάσει ένα βήμα πριν μια τεράστια, απρόσμενη επιτυχία για τον ίδιο και την ελληνική καινοτόμα επιχειρηματικότητα:

Έκανε πρόταση στο M.I.T - NAI TO M.Ι.Τ. - να χρησιμοποιηθεί η εφεύρεσή του για ενεργειακή συλλογή,  στα κτίρια του κορυφαίου τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος των ΗΠΑ.

Στο σχετικό διαγωνισμό που κάνει το ΜΙΤ πήραν μέρος δεκάδες ανάλογες προτάσεις από όλο τον κόσμο.

ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ πέρασαν στον τελικό του διαγωνισμού!

Στον τελικό που θα κριθεί από διαδυκτιακή ψηφφορία μεταξύ των  ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ προτάσεων.

Η μία είναι του Χρήστου!

Ανταγωνίζεται υποψηφίους από πολύ "μεγαλύτερες" χώρες.

ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ  ΜΙΑ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΨΗΦΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ site του ΜΙΤ..

Μια ψήφο και την κοινοποίηση από εσάς αυτής της ανάρτησης για να μαθευτεί ο τεχνολογικός άθλος του σε όλη τν χώρα μας και να βοηθηθεί στην διαδυκτιακή ψηφοφορία από όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ  ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ!

Μέχρι τις 31/07/2016 - ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ - στηρίζουμε την ελληνική πρόταση με την ψήφο μας στο www.zestospiti.gr (είναι "δική μας - gr - διαύθυνση που δημιουργηθήκε για να είναι εύκολα αποτυπώσιμη στους Έλληνες, αλλά όπως θα δείτε οδηγεί στην σελίδα του διαγωνισμού του ΜΙΤ)
 
Πατώντας το εικονίδιο
Vote for proposal
Και κάνοντας log in μεσω facebook ή gmail ή register με εγγραφή στο σχετικό εικονίδιο.
 
ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ στα social media για να βοηθήσουμε τον Χρήστο.
 
Μένουν μόνο 5 μέρες.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

1 σχόλια:



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video