ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ανοιχτή συζήτηση σήμερα 16-6-16 "Τα ΜΜΕ, οι άδειες κι ο εργατικός έλεγχος"



Ανοιχτή συζήτηση
Πέμπτη 16 Ιούνη, 6:30μμ
Δημαρχείο Ν.Ιωνίας (Αντλιοστασίου & Αγ.Γεωργίου 40) 

"Τα ΜΜΕ, οι άδειες κι ο εργατικός έλεγχος"

Τρία χρόνια μετά την έναρξη του ηρωικού αγώνα στην ΕΡΤ και ένα χρόνο μετά την επίσημη επαναλειτουργία της, οι εργαζόμενοι στα περισσότερα ΜΜΕ συνεχίζουν να βρίσκονται αντιμέτωποι με την απληρωσιά και την απειλή του κλεισίματος και της απόλυσης. Την ίδια στιγμή μαίνεται ο πόλεμος για τις τηλεοπτικές άδειες, με τους εργαζόμενους να βρίσκονται μεταξύ διασταυρούμενων πυρών. Από μία η κυβέρνηση που πριν ένα χρόνο μετέτρεπε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ και από την άλλη οι καναλάρχες, οι οργανωτές της παραπληροφόρησης, και των εργασιακών πογκρόμ σε βάρος των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

Η εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη κι ο τοπικός πυρήνας του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος στην Νέα Ιωνία, σας καλούν σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Τα ΜΜΕ, οι "άδειες" κι ο εργατικός έλεγχος" .

Ποιά είναι η προοπτική για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ αλλά και για όλο τον κόσμο που παλεύει κι έχει βαρεθεί τα παπαγαλάκια και την φιλομνημονιακή προπαγάνδα;Τί έχουν να διδάξουν τα παραδείγματα αγώνων όπου οι εργαζόμενοι πήραν στα χέρια τους την ενημέρωση;

Τη συζήτηση θα ανοίξει ο Νάσος Μπράτσος, δημοσιογράφος και μέλος του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video