ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΛΗΞΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝ/ΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Έληξαν ,την Κυριακή (3/4/16), με επιτυχία και με πολύ πλατιά συμμετοχή από όλη την Ελλάδα αλλά και με συμμετοχές από το εξωτερικό (Κύπρο, Ιταλία, κλπ), οι εργασίες της Συνδιάσκεψης του Αριστερού Ρεύματος, οι οποίες ξεκίνησαν το Σάββατο (2/4/16) το μεσημέρι,στον Πολυχώρο, του Δήμου Αιγάλεω, ''Πέτρινο Μολύβι''.

Η Συνδιάσκεψη αφού συγκροτήθηκε σε σώμα, αποφάσισε, μετά από διήμερη συζήτηση, το μετασχηματισμό του ιστορικού Αριστερού Ρεύματος, το οποίο επί 25, περίπου, χρόνια λειτουργούσε ως τάση στον παλιό ΣΥΝ, μετέπειτα στον ΣΥΡΙΖΑ (όπου πρωτοστάτησε για τη συγκρότηση του και απέτρεψε δύο φορές τη διάλυση του από τη νυν ηγετική ομάδα του νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ) και τελευταία στην ΛΑΕ, σε πολιτική οργάνωση της ριζοσπαστικής Αριστεράς


Η Συνδιάσκεψη ενέκρινε, επίσης, ιδεολογικοπολιτικό κείμενο και Καταστατικό, τα οποία, ισοτίμως με σχετικές τροπολογίες που κατετέθησαν στο διήμερο, θα τεθούν σε ευρύ διάλογο, στο πλαίσιο του Αριστερού Ρεύματος, με κατεύθυνση την έγκριση των τελικών ντοκουμέντων στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Αριστερού Ρεύματος ως πολιτικής οργάνωσης, το οποίο θα γίνει το αργότερο τον Οκτώβρη του 2016.

Τα υπό διάλογο κείμενα ιδεολογικοπολιτικού προσανατολισμού και Καταστατικού, του Αριστερού Ρεύματος, μαζί με τις όποιες τροπολογίες, θα δοθούν στη δημοσιότητα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το Αριστερό Ρεύμα με τη Συνδιάσκεψη του , τόνιζαν στελέχη του, κλείνει μια ολόκληρη φάση και μπαίνει σε ένα νέο κύκλο ως ριζοσπαστική πολιτική οργάνωση της Αριστεράς, ενταγμένη στην Λαϊκή Ενότητα, από την οποία θα περνάει όλη η πολιτική του προσπάθεια και η οποία θα αποβλέπει στην ενίσχυση της τελευταίας και στην επικράτηση των στόχων της, για μια ριζοσπαστική δημοκρατική αντιμνημονιακή ανατροπή στη χώρα και για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, κυρίαρχη και προοδευτική, που θα βαδίζει με όραμα και ορίζοντα μια νέα και δίκαιη, μια σοσιαλιστική κοινωνία.

Παρακάτω παρατίθεται φωτογραφικό υλικό από την  Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του Αριστερού Ρεύματος:

-----0000arrev5
-----0000arrev2
--------00000arrev27
-----0000arrev13
-----0000arrev17
----0000arrev18
----0000arrev20

----00000arrev44
-----0000arrev24
-----000arrev8
-----00000arrev25

πηγή: iskra.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video