ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μελισσανίδης: «Μιλάμε πλέον με έργα και όχι με λόγια»


Η αλήθεια είναι πως 3 χρόνια τώρα, από τις 21-6-13 που είναι το πρωτοσέλιδο, λόγια έλεγαν που δε συνοδεύονταν από έργα, με αποτέλεσμα όλη η ΑΕΚ να ζει ένα όνειρο, που για την ακρίβεια, είναι εφιάλτης...

Μαύρα μαντάτα στις δηλώσεις Μελισσανίδη κατά τη διάρκεια των εγκαινίων στο Μαρούσι...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πριν δυο μέρες εγκαινίασε τα νέα γραφεία της. Εκτός Νέας Φιλαδέλφειας φυσικά, στο Μαρούσι. Η προοπτική μη υλοποίησης, τουλάχιστον σύντομα, του ιδιωτικού γηπέδου Μελισσανίδη, οδήγησε όπως πληροφορούμαστε, σε ενοικίαση των γραφείων με συμβόλαιο 5 ετών.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων το αφεντικό της ΑΕΚ, μίλησε στους δημοσιογράφους. Ανάμεσα σε άλλα τους είπε:

«Μιλάμε για μια ΑΕΚ πλέον με έργα και όχι με λόγια, που υλοποιεί το σχέδιο το οποίο έχουμε καταρτίσει από το ξεκίνημα για να γίνει ο σύλλογος όπως τον θέλουμε όλοι».
«Όποιος βάζει πάνω από το κλαμπ τον εαυτό του δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα».

Αναφερόμενος στο ιδιωτικό του γήπεδο είπε:
«Ας μην το ακουμπάμε αυτό το θέμα. Γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει. Είναι μια δύσκολη περίπτωση είμαστε όμως σε καλό δρόμο, είμαστε προς το τέλος. Αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά».

Αυτό που μπορεί να παρατηρήσει κανείς στα λόγια του, είναι μια περιποιημένη ευπαρουσίαστη ειλικρίνεια.

Για να μη πει τόσο καιρό σας παραμυθιάζαμε, λέει «Μιλάμε… πλέον με έργα και όχι με λόγια».

Παραδέχεται πως όλα όσα έχουν συμβεί, τέλμα στο γήπεδο – μίζερες επιλογές στην ομάδα, οφείλονται σε δικό του σχέδιο. 
Η ακριβής διατύπωση είναι, «…υλοποιεί το σχέδιο το οποίο έχουμε καταρτίσει από το ξεκίνημα…».

Με αφορμή το Πογέτ, δηλώνει πως η ΑΕΚ είμαι εγώ, αφού ως γνωστόν αυτός αποφασίζει και για το χαρτί της τουαλέτας στα Σπάτα, που λέει ο λόγος. 
Η ακριβής διατύπωση είναι, «Όποιος βάζει πάνω από το κλαμπ τον εαυτό του δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα».

Και τέλος όταν ρωτιέται για την «Αγιά Σοφιά», για την οποία κατά καιρούς έχει κάνει πλήθος δηλώσεων, κι έχει δώσει συνεντεύξεις απόλυτης βεβαιότητας και αισιοδοξίας, ζητά σιωπή… και προετοιμάζει τους οπαδούς για νέες καθυστερήσεις. Το πιο σημαντικό είναι πως για πρώτη φορά, απουσιάζει οποιαδήποτε βεβαιότητα για υλοποίηση της "Αγιά Σοφιάς". 
 Η ακριβής διατύπωση είναι, «Ας μην το ακουμπάμε αυτό το θέμα. Γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει. Είναι μια δύσκολη περίπτωση είμαστε όμως σε καλό δρόμο, είμαστε προς το τέλος. Αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video