ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Για την πρώτη βιβλιοθήκη που απευθύνεται σε βρέφη βραβεύθηκε ο δήμος Αθηναίων

Για τη δημιουργία και λειτουργία, της πρώτης βρεφικής – νηπιακής βιβλιοθήκης στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό (πρώην ΚΑΠΑΨ) στους Αμπελόκηπους, βραβεύτηκε ο δήμος Αθηναίων, από το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, στην ετήσια εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, που πραγματοποιήθηκε, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη, το Σάββατο 2 Απριλίου, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.<!--break-->

«Το μεγάλο ζητούμενο είναι τώρα, πώς όλοι εμείς, δήμος, φορείς, οργανισμοί , συλλογικά αλλά και προσωπικά, θα εμπνεύσουμε στα παιδιά μας την αγάπη για την ανάγνωση. Θα στρέψουμε στο βιβλίο το βλέμμα αλλά και το ενδιαφέρον τους, αναδεικνύοντας την απόλαυση και την περιπέτεια του διαβάσματος. Ανοίγοντας ξανά ένα νέο δρόμο, που δεν θα ταυτίζει το βιβλίο με την κληρονομιά της άσκοπης παπαγαλίας. Σου ανοίγει όχι ένα, αλλά πολλά παράθυρα σε ένα κόσμο δύσκολο και αντιφατικό, αλλά εντέλει γοητευτικό», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης χαιρετίζοντας την εκδήλωση.    

«Διαβάζοντας, αλλάζουμε», τόνισε ο κ. Καμίνης και σημείωσε ότι η τιμητική διάκριση για την πρώτη  βρεφική – νηπιακή βιβλιοθήκη στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό, μας χαροποιεί και μας δίνει τα κίνητρα να συνεχίσουμε το έργο μας που ήδη βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση στην τοπική κοινωνία, όπου οι επισκέπτες αυξάνονται καθημερινά.  

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου), απονεμήθηκαν βραβεία σε φορείς και δημιουργούς λογοτεχνικών βιβλίων για παιδιά και νέους που προωθούν τη φιλαναγνωσία.

Σύμφωνα με την αντιπρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, κυρία Άβα Χαλκιαδάκη, περισσότερα από 1.000 παιδιά έχουν επισκεφθεί το Κέντρο για το Παιδί και τον Πολιτισμό, στους Αμπελόκηπους, τον πρώτο μήνα λειτουργίας του.

Επισυνάπτεται το σύνολο της ομιλίας του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη στην εκδήλωση.  

Ημερομηνία: 
Δευ, 04/04/2016 - 12:35

Από: Δήμος Αθηναίων
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video