ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πανελληνία καταξιώσει του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η φετινή χρονιά για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς καθώς συγκέντρωσε συνολικά 13.508 βαθμούς στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ, βαθμολογία που τον καταξιώνει πανελληνίως και δικαιώνει την πορεία λειτουργίας και συνεχούς παρουσίας με μεγάλες διακρίσεις στο χώρο της γυμναστικής.

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης του κλασικού αθλητισμού της πόλης μας, ο Δήμος Κηφισιάς έχει δρομολογήσει την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα του Ζηρινείου Σταδίου Κηφισιάς, έργο πνοής το οποίο σήμερα θα είχε υλοποιηθεί εάν δεν καθυστερούσε λόγω των συνεχών ενστάσεων κατά του αναδόχου.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες , τόσο στον κλασσικό αθλητισμό όσο και στα ομαδικά αθλήματα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πόλης μας, τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε από καρδιάς, που μας κάνουν υπερήφανους.

Πέντε απ΄αυτούς με επιδόσεις υψηλού επιπέδου, εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στις εθνικές ομάδες Στίβου:

Πεσιρίδου Ελισάβετ: Αγωνίστηκε στα 100μ με Εμπόδια και στα 4x100 Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων που έγινε στο Ηράκλειο στις 19-20/6/15.

{videobox}PbiA6ESfVVE{/videobox}



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video