ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σκουρλέτης στο aek24hours: Δεν μένει μόνο η υπογραφή μου για το γήπεδο της ΑΕΚ

Μάριος Ματσάνκος

Το 2016 ήρθε και ευχή όλων των ανθρώπων της ΑΕΚ που ασχολούνται με το γήπεδο αλλά πρωτίστως των φιλάθλων της ομάδας είναι να κατασκευαστεί η «Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι εκτιμήσεις όλων όσων έχουν ασχοληθεί με το γήπεδο έχουν πέσει στο κενό. Το πρότζεκτ του ΝΑΟΥ των Ενωσιτών έχει βγει εκτός προγραμματισμού και πλέον η υπόθεση έχει «κολλήσει» στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

Τα σενάρια που ακούγονται τους τελευταίους μήνες ότι για να προχωρήσει το γήπεδο απομένει μόνο μία υπογραφή από τον Πάνο Σκουρλέτη δεν ισχύουν. Το aek24hours.gr έκανε το πιο απλό που μπορούσε για να ενημερώσει εσάς. Τον κόσμο της ΑΕΚ. Επικοινώνησε με τον Υπουργό ΠΑΠΕΝ για να μάθει σε τι στάδιο βρίσκεται το γήπεδο…

Τελικά κ. Σκουρλέτη απομένει μία υπογραφή για να προχωρήσει το γήπεδο;

«Κοιτάξτε να δείτε. Έχει συσταθεί μία επιτροπή από ανθρώπους του Υπουργείου, της Περιφέρειας, της ΑΕΚ και του Δήμου. Έχουν γίνει δύο συναντήσεις και θα γίνει ακόμα μία ώστε να δούμε τα ερωτήματα που έχει υποβάλλει ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για το γήπεδο. Σε αυτό που με ρωτήσατε πάντως έχω να πω ότι από το Νοέμβριο ακούω ότι απομένει η υπογραφή μου. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Επίσης θα πρέπει να γίνει και το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για να δούμε ποια θα είναι η γνώμη των ανθρώπων για το γήπεδο».

Τι χρειάζεται να γίνει από δω και πέρα;

«Όπως σας είπα, θα γίνει και μία τρίτη συνάντηση στο ΥΠΑΠΕΝ. Εκεί θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι άνθρωποι της επιτροπής που έχει δημιουργηθεί για να αντιμετωπιστούν όποιες ενστάσεις υπάρχουν. Από κει και πέρα, αν όλα πάνε καλά, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να προχωρήσει το γήπεδο».

Θέλετε το γήπεδο της ΑΕΚ;

«Είμαι θετικός να γίνει. Δεν θα είμαι αυτός που θα σταματήσω ένα γήπεδο. Δεν εξαρτάται μόνο από την υπογραφή μου όμως. Δεν μένει μόνο η υπογραφή μου και ούτε πρόκειται να μπλοκάρω το έργο εφόσον τα βρουν όλοι με όλους».

πηγή: aek24hours.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video