ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ



Συνάδελφοι,

Στο Δήμο Νέας Ιωνίας πετύχαμε ένα μικρό αλλά πολύ σημαντικό βήμα για τη δικαίωση του αγώνα μας.

Στην αίθουσα του Δ.Σ στις 3/11/2015, έπειτα από αίτημα που καταθέσαμε ως Επιτροπή Εργαζομένων Πεντάμηνων Κοινωφελούς Χαρακτήρα Νέας Ιωνίας, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Ιωνίας αποφάσισε να σταθεί δίπλα μας αναγνωρίζοντας το δίκιο των αιτημάτων μας. 

Το Δ.Σ. αποφάσισε να προχωρήσει σε αίτημα προς το Υπουργείο Εργασίας σχετικά με την παράταση του προγράμματος μας μέχρι την άρση των απαγορεύσεων των προσλήψεων.

Συνάδελφοι,

Ο αγώνας μας για να δικαιωθεί πρέπει να αποκτήσει συλλογικότητα και να εκφραστεί μέσα από ένα πλατύ  εργατικό μέτωπο. Μόνο όλοι μαζί θα καταφέρουμε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας για παραμονή στην εργασία, για βελτίωση των συνθηκών αμοιβής και απασχόλησης. 

Κανένας δεν περισσεύει και κανένας μόνος του δεν είναι αρκετός!

Ο χρόνος περνά! Σας καλούμε να οργανώσετε τις επιτροπές σας ως Δήμοι και να φέρεται το θέμα για υποστήριξη - ψήφιση - απόφαση στα Δημοτικά σας Συμβούλια! Εάν παρθούν άμεσα πολιτικές αποφάσεις το θέμα μας θα ανοιχθεί και θα φθάσει στην Κυβέρνηση. Ήδη εχθές 4/11/2015 η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας εξήγγειλε ότι τα επόμενα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα θα έχουν μέχρι και 12μηνη ισχύ.

Διεκδικούμε την παραμονή μας στην εργασία!! 

Δουλειά όχι δουλεία!! 

Σταθερή δουλειά με ίσα εργασιακά δικαιώματα και μισθούς για μια αξιοπρεπή ζωή!!

Στις 30/10/2015 στην πρώτη μας συνέλευση παραβρέθηκαν επιτροπές πενταμήνων και σωματεία εργαζομένων από του Δήμους Ν. Ιωνίας, Ν. Ηρακλείου, Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Κηφισιάς, Αγίας Παρασκευής, Παιανίας, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, συμβασιούχοι από πολλούς Δήμους, η ATTACK ενάντια στην ανεργία και την επισφάλεια και άλλοι φορείς.

Συλλογικά αποφασίσαμε:

1.    Να θέσουμε τα ζητήματά μας σε όλα τα σωματεία στην Αττική των ΟΤΑ και την ομοσπονδία.
2.    Συγκροτούμε επιτροπές στα 5μηνα σε όλους τους Δήμους.
3.    Θέτουμε τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας σε όλα τα δημοτικά συμβούλια και επιδιώκουμε την στήριξη από όλες τις δημοτικές παρατάξεις και κινήσεις.
4.    Εκδίδουμε ανακοίνωση και αφίσα επιδιώκοντας την συνολικότερη αισθητοποίηση και δραστηριοποίηση των συνολικά εργαζομένων. Διευρύνουμε την παρέμβαση μας και την λειτουργία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ΜΜΕ.
5.    Συγκροτούμε Παρατηρητήριο Αυθαιρεσιών για την άμεση παρέμβαση μας και την αντιμετώπιση τους από κοινού.
6.    Διοργανώνουμε και καλούμε τη νέα παν Αττική σύσκεψη Επιτροπών στα 5μηνα και Σωματείων με στόχο να οργανώσουμε τις μαζικές και αγωνιστικές δράσεις μας για το επόμενο διάστημα.

Σας καλούμε στη Συνέλευση στις 10/11/15 για να συντονίσουμε την κλιμάκωση του αγώνα μας και να συζητήσουμε τις δράσεις μας για την επίτευξη των στόχων μας.



ΤΡΙΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6μ.μ.
ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
(Σταθμός ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας, δίπλα στο ΚΕΠ)


Μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή!!
Είμαστε πολλοί και είμαστε όλοι απαραίτητοι!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video