ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο «Σύλλογος Ευζώνων Προεδρικής Φρουράς»…..για τη σωτηρία του σπιτιού-μνημείου του ήρωα Παύλου Μελά!

Τις μέρες τούτες όπως η 13η Οκτωβρίου 2015 που μας πέρασε και που ο μεγάλος ήρωας Παύλος Μελάς ξεψυχούσε στη Στάτιστα της σκλαβωμένης μαρτυρικής Μακεδονικής γης, κτύπησε το τηλέφωνο μου και μια ζεστή λεβέντικη ζωντανή φωνή μου συστήθηκε με ταπεινό ενθουσιασμό ,ρωτώντας με: Ο κ. Μελάς παρακαλώ; «Μάλιστα» απάντησα, έχοντας ήδη την αίσθηση ότι ο συνομιλητής μου πρέπει να ήταν νέος και αποφασισμένος γι' αυτό που μετά από λίγο μου ζήτησε.

Όπως αποδείχθηκε δυο λεπτά μετά, ήταν κάτι μεγαλειώδες που αφορούσε την Πατρίδα μας. Ήταν μια προσφορά ψυχής για την σωτηρία του σπιτιού-μνημείου του Παύλου Μελά στην Τατοίου 50 της Κηφισιάς.

Νίκος Γαβριλάκης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς.

Ο εξαίρετος αυτός νέος με πληροφορούσε πως ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς! Δηλαδή, ένας από τα Ελληνόπουλα που τους έλαχε η τιμή και η μεγάλη χαρά να υπηρετήσουν την Στρατιωτική τους θητεία στο άκρως επίλεκτο αυτό περήφανο τάγμα που με το πέρασμα των Ευζώνων του στις παρελάσεις και τις Κυριακάτικες αλλαγές φρουράς στον μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου μας γεμίζουν με την χαρισματική τους εμφάνιση με αισθήματα που μας συγκλονίζουν και μας καθηλώνουν.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video