ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κώστας Ντάτσης: Ναι στο σχέδιο Μελισσανίδη γιατί το 2004 ένας υπουργός σκεφτόταν να το κάνει ψυχιατρείο... (βίντεο)



Ο Κώστας Ντάτσης ξεκίνησε την ομιλία του αναφέροντας κάποιο περιστατικό στο οποίο ήταν παρών. Αναφέρθηκε σε αυτό για να δικαιολογήσει τη συνέχεια της τοποθέτησης του, που ήταν φυσικά ένα μεγάλο ναι στο σχέδιο Μελισσανίδη. Προηγούμενα βρήκε περαστικούς τους πάντες, εκτός από την ΑΕΚ.

Σε ότι αφορά το περιστατικό όμως, κάτι θυμάται λάθος...
Όπως είπε στις αρχές του 2004 ο υπουργός υγείας σκεφτόταν να κάνει ψυχιατρείο το χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ. Στις αρχές εκείνης της χρονιάς είχαμε κυβέρνηση Σημίτη, και το Μάρτη εκλογές. Το 2003 είχε ψηφιστεί ο δεύτερος νόμος για το σχέδιο Γρανίτσα. Ο δε Γρανίτσας ήταν υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθήνας, και όλοι οι ΑΕΚτζήδες είχαν πάρει στα σοβαρά όπως και τώρα το Μελισσανίδη, πως θα τους φτιάξει το γήπεδο που υποσχόταν. Στις εκλογές του Μάρτη, πρωθυπουργός εκλέχτηκε ο Καραμανλής. Τότε ο δικομματισμός ήταν απόλυτος κυρίαρχος, και ΠΑΣΟΚ – ΝΔ ήταν αυτοί που έκαναν τη βουλή, πολεοδομία και βάλε. Καθώς είχαν ψηφίσει νόμο που ήταν και οικοδομική άδεια. Προέβλεπε μάλιστα πως μπορούσε να τροποποιηθεί εκ των υστέρων η κατασκευή, χωρίς να χρειάζεται τροποποίηση ή άλλη άδεια!



Υπάρχει η εκδοχή βέβαια ο υπουργός να αστειευόταν, και να μίλησε μεταφορικά στο πνεύμα αυτό, χωρίς να γίνει αντιληπτό το χιούμορ από τον Κώστα Ντάτση που μας το μετέφερε.

         


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video