ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Άριστον τεστ" επαγγελματικού προσανατολισμού, από το φροντιστήριο "Άνοδος"


Αγαπητοί μαθητές και γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας για όσο το δυνατόν επαρκέστερη συμπαράσταση στην αγωνία των μαθητών μας για την ορθή επιλογή επαγγέλματος θα πραγματοποιήσουμε σε συνεργασία με την εταιρεία ComputerAcademy κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο στο χώρο του φροντιστηρίου μας τα εξειδικευμένα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού ΑΡΙΣΤΟΝ.

Το ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ επαγγελματικού προσανατολισμού είναι ένα πρωτοποριακό έμπειρο σύστημα επαγγελματικού προσανατολισμού που διερευνά την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες - δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα του ατόμου και στη συνέχεια εντοπίζει τα επαγγέλματα εκείνα που του ταιριάζουν καθώς και τα αντίστοιχα τμήματα του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος (ΑΕΙ - ΤΕΙ).

Βασίζεται σε εξειδικευμένες πανεπιστημιακές έρευνες και μελέτεςαναφορικά με την ανάλυση της εργασιακής προσωπικότητας, των διανοητικών απαιτήσεων των επαγγελμάτων και το εκπαιδευτικό σύστημα της Ελλάδας. Αποτελεί συστοιχία (battery) σταθμισμένων στην ελληνική πραγματικότητα και πλήρως αυτοματοποιημένων ψυχομετρικών ερωτηματολογίων που αφορούν στην Προσωπικότητα, στην Αυτοεκτίμηση, στο επίπεδο Ψυχολογικού ελέγχουπου έχει το άτομο, καθώς και στην κλίματα επαγγελμάτων CAPS(Computer AcademyPsychometric Series).

To ΑΡΙΣΤΟΝ ΤΕΣΤ είναι το πλέον αξιόπιστο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού καθώς έχει παγκοσμίως το μεγαλύτερο δείκτη αξιοπιστίας(99%) και δείκτη στάθμισης (40.000 νέοι, 10.000 Έλληνες). Στηρίζεται σε πανεπιστημιακές μελέτες τριάντα ετών και εξασφαλίζει με απόλυτα επιστημονικό τρόπο την αντικειμενικότητα και την ειλικρίνεια των απαντήσεων καθώς διαθέτει 5 βαθμούς αλήθειας. Η τελική έκθεση και τα αποτελέσματα εκδίδονται βάσει πολύπλοκων μαθηματικών υπολογισμών, συγκρίσεων και συνδυασμών (850 εκατομμύρια περίπου) για τον κάθε μαθητή χωριστά.

Η τελική έκδοση περιλαμβάνει περίπου 60 σελίδες κι έχει την ακόλουθη διάρθρωση:
  1. Πρόλογος: Θεωρητικό υπόβαθρο, Χορήγηση και Υποστήριξη.
  2. Προσωπικά στοιχεία εξεταζομένου.
  3. Διάρκεια ερωτηματολογίου και Βαθμός αλήθειας απαντήσεων.
  4. Βαθμολόγηση Ψυχομετρικών Κατηγοριών, Ιστόγραμμα.
  5. Θεωρητική θεμελίωση του τεστ.
  6. Αναλυτική αξιολόγηση: Προσωπικότητα, Αυτοεκτίμηση, Έλεγχος, Κλίμακα CAPS, Ιστογράμματα.
  7. Εξειδικευμένοι ψυχομετρικοί παράγοντες.
  8. Προχωρημένες στατιστικές μετρήσεις.
  9. Εργασιακά περιβάλλοντα και δευτερογενείς παράγοντες
  10. Προσωπικότητα - Περιβάλλον - Συνάφεια - Διαφοροποίηση.
  11. Προτεινόμενες σχολές και επαγγέλματα.
  12. Παράρτημα Α - Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
  13. Παράρτημα Β - Γονείς και επαγγελματικός προσανατολισμός.
  14. Παράρτημα Γ - Επιστημονικές και Τεχνολογικές ειδικότητες.
  15. Λοιπές πληροφορίες.
Η παραλαβή της τελικής έκθεσης από το μαθητή γίνεται στο πλαίσιο μιας ατομικής συνεδρίας αποτίμησης των αποτελεσμάτων του τεστ και συζήτησης των δυνατοτήτων και των επιλογών του. Η συνεδρία γίνεται με καθηγητές του φροντιστηρίου μας οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει ειδικό σεμινάριο επιμόρφωσης για το σκοπό αυτό.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της πραγματοποίησης του τεστ και θέλοντας να το κάνουμε προσιτό σε όλους παρέχουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας να το πραγματοποιήσουν με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος:

Αρχικό κόστος τεστ: 150 Ε

Κόστος για τους μαθητές μας:
Έκδοση Gold: 40
Έκδοση Silver: 30
Έκδοση Bronze: 20

Το τεστ μπορούν να πραγματοποιήσουν και μαθητές εκτός του φροντιστηρίου σε επίσης προνομιακή τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία καθημερινά 15.00 - 21.00 και Σάββατο 9.00 - 12.30.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-5322202 και 6977028913.

by noreply@blogger.com (ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ)
via ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video