ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μάιος 2015, προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΪΟΥ 










Γράφει η Αλεξάνδρα Καρτά





ΚΡΙΟΣ
Ο Μάιος για σας θα είναι ένας μήνας ουσιαστικός σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Θα επαναπροσδιορίσετε την θέση σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τολμήστε τις αλλαγές που φοβηθήκατε όλους τους προηγούμενους μήνες και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσετε αυτά που θέλετε. Άνθρωποι που σας καταπίεζαν ή σας μπλόκαραν την ενέργεια, τώρα πλέον δεν έχουν καμία θέση στην ζωή σας. Η επικοινωνία με τους άλλους καμιά φορά θα είναι έντονη και απρόσεκτη, ιδίως στα μέσα του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Μάιος σαφώς θα είναι αρκετά καλύτερος μήνας από τον προηγούμενο. Η Αφροδίτη σας βοηθά να ανοίξετε περισσότερο την συναισθηματική σας ζωή, να δείτε τις πραγματικές σας ανάγκες και να διεκδικήσετε αυτό που σας ταιριάζει. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να βάλετε εκ νέου τάξη στις σημαντικές σχέσεις σας. Αν κάτι είχε μείνει ατελές τον προηγούμενο μήνα, τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που χρειάζεστε ώστε να το ολοκληρώσετε με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί η περίοδος αυτή να μην είναι και από τις πιο εύκολες, όμως με έξυπνους χειρισμούς μπορείτε να ρυθμίσετε ότι σας προβληματίζει. Μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα, ιδίως με ανθρώπους που υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 19 Μαΐου σας φέρνει επανεξετάσεις σε ένα προσωπικό σας θέμα και πολύ πιθανόν μετά από μία συνάντηση που θα έχετε, να λυθούν οι παρεξηγήσεις. Ο μήνας αυτός βασίζεται στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Φροντίστε λοιπόν να σκέφτεστε πριν πείτε κάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο μήνας αυτός θα σας κάνει να αλλάζετε πάλι και πάλι γνώμη για ένα σοβαρό θέμα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Πολλές συζητήσεις, συναντήσεις, μηνύματα, που στην ουσία δεν θα καταλήξουν σε κανένα αποτέλεσμα. Ίσως δεν είστε πολύ σίγουροι για αυτά που ψάχνετε στους άλλους, με αποτέλεσμα να κρατάτε τα αταίριαστα δίπλα σας και να χάνετε τα ουσιαστικά. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, από τις 8 Μαΐου, γλυκαίνει τις μέρες σας, και φροντίζει να σας δίνει χαρά και αποδοχή από τους γύρο σας.

ΛΕΩΝ
Ο Μάιος είναι γεμάτος υποχρεώσεις, στα επαγγελματικά αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Σίγουρα δεν θα μπορέσετε να τα καταφέρετε καλά σε όλα συγχρόνως, γι’αυτό βάλτε προτεραιότητες. Θέματα που αφορούν καθαρά την προσωπική σας ζωή, θα παρουσιάσουν τριγμούς. Κακή συνεννόηση με τον – την σύντροφο θα σας κάνει να σκεφτείτε ακόμη και την διάλυση της σχέσης. Αφήστε χρόνο και χώρο για να δείτε λίγο πιο αργότερα τα προβλήματα που θα εξαλειφθούν τελείως. Από τις 18 έχετε άνοδο επαγγελματική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Μάιος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σας ζωή. Ένας μήνας που ανεβάζει το κύρος σας όσο εσείς επιθυμείτε. Η προσωπική σας ζωή, βρίσκεται σε ένα καλά προστατευμένο περιβάλλον που δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανησυχίας και αμφιβολίας. Οι τελευταίες μέρες του Μαΐου όμως θέλουν αρκετή προσοχή, στην επικοινωνία με τους άλλους και ακόμη μπορεί να παρανοήσετε κάποια συμπεριφορά από το ταίρι σας προς εσάς. Πολύ πιθανόν ότι καταλάβετε τώρα να μην έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ
Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν, με το που ξεκινά ο μήνας. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποιες λάθος εκτιμήσεις και να έχετε κάποια απώλεια χρηματική. Βέβαια δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε. Προς το τέλος του μήνα θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματα σας ακόμα και με κάποια εποχιακή απασχόληση. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται σε μία ευάλωτη περίοδο, μα αρκετές ανακατατάξεις και αλλαγές. Ακόμη και μέσα από μία μόνιμη σχέση δεν θα λείψουν οι μικρές ή μεγάλες εκρήξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια Πανσέληνος στο ζώδιο σας, στις 4 του μήνα, θα αναταράξει αρκετά τα είδη ταραγμένα νερά. Ο Μάιος θα σας δείξει περίτρανα που βρίσκεστε, ποιοι άνθρωποι υπάρχουν δίπλα σας και τι να περιμένετε από εκείνους. Με λίγα λόγια και σοφά … ουδέν κακόν αμιγές καλού !!! Έτσι μετά από αυτή την … αναγνωριστική περίοδο, θα δείτε ποιοι είναι ουσιαστικά δίπλα σας. Βέβαια τα πολύ δύσκολα για εσάς έχουν περάσει και τώρα μένει να βάλετε μία σειρά στην ζωή σας. Στα μέσα του μήνα μία σημαντική ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας αυτός ξεκινά λίγο δύσκολα, γιατί έχετε να αντιμετωπίσετε πρώτα από όλα τον ίδιο σας τον εαυτό. Κάποια θέματα που θα σας στεναχωρήσουν, θα τα αναμασάτε πάλι και πάλι. Μην αφήνετε την κακή συμπεριφορά κάποιων να σας χαλάσει την ψυχολογία. Οι ατελείωτες συζητήσεις με τους άλλους, οι διαφορές με τον- την σύντροφο, θα σας χαλάσουν την ηρεμία. Όσο για τα εργασιακά θέματα, πολύ πιθανόν να υπάρξουν μπερδέματα, ανασφάλεια και ανησυχία για το αύριο. Προσοχή στους αντιπάλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν και η προσωπική σας ζωή σας χαρίζει όμορφες στιγμές, υπάρχουν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που σας δημιουργούν ανασφάλεια και φόβο. Οι άνθρωποι από το περιβάλλον σας, αλλά και κάποια πρόσωπα από το παρελθόν, πολύ πιθανόν να συγκαταλέγονται σε ότι προκαλεί τροχοπέδη στην προσωπική σας ζωή. Βέβαια προς το τέλος του μήνα, θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από ότι σας κουράζει. Επαγγελματικά υπάρχουν δυνατότητες για ενίσχυση και βελτίωση αλλά τα καλύτερα έρχονται αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Μάιος είναι πολύ αποτελεσματικός μήνας όσον αφορά τις ικανότητες σας. Η απαλλαγή της Κρόνιας επιρροής από την ζωή σας, όπως επίσης το θετικό πλανητικό σκηνικό του μήνα, σας κάνει να νοιώθετε και πάλι δύναμη και σιγουριά για τα αποτελέσματα των επιλογών σας. Ιδίως στα επαγγελματικά σας, μπορεί να θεωρηθεί η περίοδος αυτή, κομβικής σημασίας. Όσον αφορά οι επιλογές που κάνετε για την προσωπική σας ζωή, μην θυσιάσετε κάτι όμορφο και δοκιμασμένο, για κάτι εφήμερο που δεν έχει μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ
Ένα μεταβατικό διάστημα αυτό, στην διάρκεια του οποίου θα κριθούν πολλά ζητήματα στην ζωή σας. Τα φεγγάρια αυτό τον μήνα θα σας ευνοήσουν αρκετά. Η Πανσέληνος από τον Σκορπιό στις 4 θα σας δώσει την ικανότητα να διαχειριστείτε με μεγάλη ευκολία, ένα θέμα που αφορά την διδασκαλία, την επικοινωνία, τα ταξίδια, ακόμη και τον νόμο. Ότι αφορά μια σχέση ή μια γνωριμία που δημιουργήθηκε μέσα από μία μετακίνηση, θα δείτε με έκπληξη ότι σας ταιριάζει γάντι. Ο Μάιος θα τελειώσει με μια γλυκιά γεύση από χαρά.









by noreply@blogger.com (ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ)
via ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video