ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ


Έληξαν εχθές οι εργασίες του θυελλώδους συνεδρίου της ΠΟΕ ΟΤΑ ενώ σήμερα στήθηκαν οι κάλπες για το Γενικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή της ομοσπονδίας εργαζομένων στους δήμους της χώρας αλλά και τους εκπροσώπους της στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ που θα διεξαχθεί του χρόνου.

Μετά τα (συνιθισμένα) σε συνδικαλιστικά συνέδρια διαδικαστικά επεισόδια, στο συνέδριο επετεύχθει μια σημαντική - για την ενότητα και το μέλλον - της ομοσπονδίας πολιτική επιτυχία: Η επί χρόνια διασπασμένη ομοσπονδία των εργαζομένων στους ΟΤΑ θα έχει πάλι ενωτικό Γενικό Συμβούλιο με την συμμετοχή όλων των παρατάξεων.

Η ΔΑΚΕ (Πολυμερόπουλος) - που ουσιαστικά είχε αποχωρήσει από την ΠΟΕ ΟΤΑ συγκροτώντας την ΠΟΠ ΟΤΑ επέστρεψε στα όργανα της ομοσπονδίας όπως το ίδιο έκανε και η ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) που στο προηγούμενο συνέδριο είχε αποχωρήσει και έμεινε για μεγάλο διάστημα εκτός των οργάνων της οοσπονδίας.

Οπότε στα όργανα που σήμερα εξελέγησαν συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις.

Μένει αυτό να λειτουργήσει υπέρ και όχι εναντίον της ενότητας του συνδικαλιστικού κινήματος και αυτό αποτελεί ευθύνη όλων.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 15.00 το μεσημάερι.

Τα αποτελέσματα - σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες μέσα από το συνέδριο - για το Γενικό Συμβούλιο:

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Μπαλασόπουλος) 219 ψήφοι και 14 έδρες στο Γ.Σ.
ΔΑΣ (ΠΑΜΕ) 117 ψήφοι και 8 έδρες στο Γ.Σ.
ΜΕΤΑ ΟΤΑ 106 ψήφοι και 7 έδρες στο Γ.Σ.
ΔΑΚΕ 72 ψήφοι και 5 έδρες στο Γ.Σ.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ 23 ψήφοι και 1 έδρα στο Γ.Σ,
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ 1 ψήφος


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video