ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

"Το "Χαϊδάρι Σήμερα" ξεπέρασε τις 3.000.000 προβολές σελίδων!

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα "Χαϊδάρι Σήμερα" πέρασε τις 3.000.000 προβολές σελίδων (πηγή blogger). Είμαστε χαρούμενοι γιατί η προσπάθειά μας για σοβαρή ειδησεογραφία και αρθρογραφία για την πόλη μας έχει ανταπόκριση στους Χαϊδαριώτες. Αριθμοί σαν αυτόν δεν είναι συνηθισμένοι σε τοπικά μέσα, που ασχολούνται μάλιστα μόνο με μία πόλη.








H ιστοσελίδα μας ξεκίνησε την ουσιαστική της προσπάθεια τον Σεπτέμβριο του 2012. Το 2013 είχε περίπου 760.000 προβολές σελίδων, ενώ το 2014 άγγιξε τα 2.000.000. Κορύφωση ήταν ο εκλογικός Μάιος του 2014 (δημοτικές εκλογές), όπου φτάσαμε τις 444.000 προβολές σελίδων. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι το μεγαλύτερο κομμάτι του προεκλογικού διαλόγου έγινε μέσα από το ηλεκτρονικό και έντυπο "Χαϊδάρι Σήμερα"!



Παράλληλα, οι φίλοι μας σε δύο σελίδες που διατηρούμε στο facebook είναι αυτή τη στιγμή 15.200 Χαϊδαριώτες.



- Τα περισσότερα κείμενα είναι παραγωγής μας και δεν αρκούμαστε στην δημοσίευση δελτίων Τύπου ή ξένων κειμένων.

- Έχουμε νέα για την πόλη κάθε μέρα, ενώ δεκάδες είναι κάθε μήνα τα προβλήματα που αναδεικνύουν επωνύμως μέσα από τις σελίδες μας οι δημότες ή μάς ζητούν να τα χειριστούμε εμείς.

- Στη στήλη των αρθρογράφων βρίσκουν "βήμα" για να εκφράσουν τον πολιτικό προβληματισμό τους πολιτικοί και πολίτες.

- Φιλοξενούμε συνεντεύξεις ανθρώπων που υπηρετούν την τέχνη και τον πολιτισμό στο Χαϊδάρι.

- Προβάλλουμε τον πλούτο της δράσης των εθνικοτοπικών συλλόγων της πόλης μας.

- Έχουμε τακτικά ρεπορτάζ από την τοπική αγορά και τα καταστήματα εξόδου.



Από τα πρώτα βήματα της έντυπης έκδοσής μας (Απρίλιος 2004) επιλέξαμε να κρατήσουμε ανεξάρτητη στάση με κριτική διάθεση προς τις τοπικές εξουσίες, όπως είναι υποχρέωση κάθε εφημερίδας. Παρόλο που αυτό δεν είναι εύκολο για ένα μικρό τοπικό Μέσο Ενημέρωσης, τα καταφέραμε, χάρη στην οικονομική ανεξαρτησία που μάς χαρίζει η άριστη σχέση μας με την τοπική αγορά και τα έσοδα από τη διαφήμιση.



Αξίζει στο σημείο αυτό να πούμε κάτι που ίσως δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι Χαϊδαριώτες. Η τεκμηριωμένη κριτική μας για σοβαρά ζητήματα, ώθησαν την προηγούμενη δημοτική αρχή να στραφεί εναντίον μας με μηνύσεις και εξοντωτικές αγωγές (150.000 ευρώ μάς ζήτησε ο υπεύθυνος Τύπου του Δ. Μαραβέλια!). Σε αυτή την αντιξοότητα σταθήκαμε όρθιοι και νικήσαμε κατά κράτος. Δυστυχώς τα προβλήματα που θίξαμε τότε ("ξεχασμένα" τεράστια χρέη μεγαλοϊδιοκτητών στον Δήμο κτλ.) ακόμη δεν έχουν βρει τον δρόμο της δικαίωσης για την πόλη, αλλά δεν υποστέλλουμε τη σημαία του αγώνα. Θα τα καταφέρουμε.



Ευχαριστούμε τους Χαϊδαριώτες για την εμπιστοσύνη τους. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε πιο παραγωγικά και με πλουσιότερη ύλη. Η ενημέρωση είναι δύναμη.



by noreply@blogger.com (ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ)

via ΧΑΪΔΑΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video