ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βλέπουν νεοφιλελεύθερους παντού στην Λαϊκή Συσπείρωση

Οι κομμουνιστές της πόλης τα έβαλαν με τους "ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΜΕ την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" επειδή δεν τους αρέσει η θέση τους για το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας.
Τους χαρακτήρισαν με ανακοίνωσή τους νεοφιλελεύθερους γιατί δεν είναι σταλινικοί σαν τους ίδιους και θέλουν αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και με συμμετοχή ιδιωτών. Λες και τόσα χρόνια που μας κορόιδευε ο Κιντής με τους δήθεν αγώνες του ,πέτυχε τίποτα προς όφελος της πόλης. Βλέπουν λέει οι σταλινικοί τους ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ νέους σε ηλικία αλλά με παλιές απόψεις!

Αυτοί που έχουν για ινδάλματά τους τον Στάλιν , τον Λένιν , και τον Κιμ Γιούνγκ μιλάνε για φρέσκες Ιδέες . Πόση υποκρισία να ανεχτούμε ακόμα από τους υμνητές της πιο στυγνής δικτατορίας που γνώρισε η ανθρωπότητα;

Η αστεία ανακοίνωσή τους έχει γίνει θέμα από τα δήθεν δημοκρατικά ΜΜΕ της πόλης που φιλοξενούν τις απόψεις των κομμουνιστών αλλά όχι των φασιστών της Χρυσής Αυγής κάνοντας διακρίσεις στους φασισμούς!! Το "Δημοκρατικό Τόξο" περιλαμβάνει για αυτούς και όσους θεωρούν πως πρέπει να καταλύσουν την Αστική μας Δημοκρατία και έχουν το σφυροδρέπανο στη σημαία τους. Σύμβολο που έχει απαγορευθεί σε κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ όπως και η σβάστικα. Περίεργες ευαισθησίες έχουν  τα τοπικά ΜΜΕ που σε κομμουνισμό σίγουρα δεν θα λειτουργούσαν ή θα υμνούσαν το καθεστώς. Και μετά ελάτε να μιλήσουμε για "αυταρχικότητα" του δημάρχου όταν αγκαλιάζετε ανθρώπους που θέλουν να μας κάνουν Βόρεια Κορέα!!!!

Έτσι η παράταξη του κ. Στασινόπουλου δέχεται και επίθεση από τα αριστερά της , μετά τις μηνύσεις που είχε καταθέσει κατά των διαχειριστών του ιστολογίου "Εμείς θα τα λέμε" για την γνωστή υπόθεση για την οποία σας είχαμε ενημερώσει πριν κάνα μήνα.

Σ.Μ 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video