ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γ. Καμίνης στον ΣΚΑΙ: «Η ΝΔ υποβαθμίζει τις πιο κρίσιμες Ευρωεκλογές όταν λέει ότι είναι δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης Τσίπρα – Αφήνω στην Αθήνα ό,τι δεν βρήκα: πόρους και σχέδιο για την πόλη»

Η ΝΔ επιχειρεί να υποτάξει τις πιο κρίσιμες εκλογές για το μέλλον της Ευρώπης σε μικροκομματικές σκοπιμότητες, τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης σχολιάζοντας τον χαρακτήρα δημοψηφίσματος που επιδιώκει να δώσει η αξιωματική αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές του Μαΐου. <!--break-->

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για τον αυριανό απολογισμό των δύο θητειών του στον πρώτο δήμο της χώρας, ο κ. Καμίνης, απαντώντας στα ερωτήματα των δημοσιογράφων Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου, επέκρινε τη θέση της ΝΔ ότι οι επερχόμενες ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου είναι δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης υποβαθμίζει την πιο κρίσιμη και καθοριστικής για το μέλλον της Ευρώπης αναμέτρηση». Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα κριθεί στις εθνικές εκλογές, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι «το Κίνημα Αλλαγής, στην πρώτη εκλογική δοκιμασία του των ευρωεκλογών, μπορεί να φτάσει σε διψήφιο ποσοστό».

Ο κ. Καμίνης, κληθείς να σχολιάσει την τροπολογία της κυβέρνησης που επιτρέπει στους εν ενεργεία βουλευτές να είναι υποψήφιοι στις Ευρωεκλογές, τόνισε ότι πρόκειται για αντιδημοκρατική συναλλαγή με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, που αφορά την αρχή της δεδηλωμένης. «Εδραιώνεται, έτσι, η πεποίθηση ότι η ψήφος εμπιστοσύνης, που προσφάτως δόθηκε, ήταν αποτέλεσμα συναλλαγής» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Αναφορικά με τις αποδοκιμασίες πολιτών κατά κυβερνητικών στελεχών στη Μακεδονία, ο κ. Καμίνης τόνισε ότι «με κανένα τρόπο οι εσφαλμένοι κυβερνητικοί χειρισμοί και μία συμφωνία που έχει αρνητικά σημεία, δεν πρέπει να διχάσει τους Έλληνες». Αυτού του είδους τις αποδοκιμασίες, «προδότες», «δωσίλογοι», τις καταδικάζω, όπως πάντοτε έκανα,  απερίφραστα. Καταδικάζω απερίφραστα τον διχασμό στον ελληνικό λαό. Καταδικάζω την πόλωση στην οποία οδηγούμαστε διαρκώς, υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Για την εκδήλωση απολογισμού του έργου του στην Αθήνα, που θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα στο Θέατρο Ολύμπια, την πρώην Λυρική Σκηνή, ο κ. Καμίνης σημείωσε ότι ως δήμαρχος αφήνει στην Αθήνα, ό, τι ακριβώς δεν βρήκε: πλεονάσματα, οικονομικούς πόρους 200 εκ. ευρώ και σχέδιο για την πόλη.  «Αν είχε κάνει η χώρα αυτό που κάναμε στο δήμο Αθηναίων, τώρα θα είχαμε βγει στην πραγματικότητα από τα μνημόνια» κατέληξε ο κ. Καμίνης. 

Σε ερώτηση σχετικά με το ποιον υποψήφιο υποστηρίζει ως επόμενο δήμαρχο Αθηναίων, ο κ. Καμίνης εκτίμησε ότι «ο κ. Γερουλάνος θα πάει πολύ καλά και τελικά θα πάρει τον δήμο».

Ημερομηνία: 
Τετ, 20/03/2019 - 19:25

Από: Δήμος Αθηναίων
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video