ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δυστυχώς για κάποιους μας διαβάζουν και πολλοί συμφωνούν μαζί μας

Εδώ και έξι χρόνια χτίζουμε λιθαράκι- λιθαράκι μια σχέση εμπιστοσύνης με τους δημότες μας. Δίνουμε στους πολίτες αυτό που ακριβώς που διαφημίζουμε στον τίτλο μας ρεπορτάζ, αποκαλύψεις και έρευνα για την αγαπημένη μας πόλη.
Όλα αυτά χωρίς εξαρτήσεις και κρυφούς χορηγούς χωρίς καν κάποιο όφελος άλλο από την δική σας αγάπη. Όταν όμως ως μέσο δεν είσαι "άνοστο" και έχει ΑΠΟΨΗ τότε αργά ή πολύ γρήγορα αποκτάς εκτός από φανατικούς φίλους και πολλούς εχθρούς. Δεν μπορεί π.χ να είναι φιλικός απέναντί μας ένας κομμουνιστής ή ένας φασίστας αφού εμείς μαχόμαστε μέσω του πληκτρολογίου μας στο να εκμηδενιστούν τέτοια φαινόμενα από την πόλη.

 Γιατί στην πόλη υπάρχει πολύς κόσμος που έχει παρασυρθεί από ιδεολογίες που οδηγούν στον απόλυτο ξεπεσμό το ανθρώπινου είδους. Στη μάχη εναντίον μας εκτός από όσους έχουν παρωπίδες και δεν βλέπουν τι ακριβώς συμβαίνει και κάποια τοπικά μέσα αριστερής ιδεολογίας που δυστυχώς στηρίζονται οικονομικά και από υποψηφίους της από εδώ πλευράς. Γιατί όπως δεν είναι λογικό ένας βουλευτής της ΝΔ να διαφημίζεται π.χ στην αριστερή "ΑΥΓΗ" εξίσου λογικό δεν είναι να διαφημίζεται ένας κεντροδεξιός υποψήφιος σε site που έχει αριστερό πρόσημο.


Για τον λόγο αυτό και εμείς θεωρούμε πως κανείς αναγνώστης μας δεν θα ρίξει στην κάλπη ψηφοδέλτιο με σταυρό σε τέτοιο υποψήφιο. Ήδη θεωρούμε πως οι πολίτες που έχουν τις ίδιες απόψεις με εμάς θα στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα στην Πειραιώς για την λάθος επιλογή της να αφήσει την πόλη μας έρμαιο στα χέρια κεντροδεξιών υποψηφίων που δεν είναι σε θέση να σηκώσουν τη σημαία της παράταξης.

Τα λάθη της έχουν αναφερθεί και δεν θα ασχοληθούμε και άλλο μαζί τους. Εάν θεωρούν πως θα φέρουν το νέο στην πόλη με νοσταλγούς της χούντας ή με ανθρώπους που δεν έχουν δουλέψει ώρα στον ιδιωτικό τομέα τους αφήνουμε να δοκιμάσουν την τύχη τους. Εμείς στο μέρος που μας αφορά κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να υπάρξει κεντροδεξιό μέλλον σε αυτή την πόλη. Ψέματα , φαντασίες ή οράματα ηλιθίων εμείς δεν αναπαράγουμε. Καλύπτουμε τις εκδηλώσεις τους, λέμε ξεκάθαρα την ΑΠΟΨΗ μας και περιμένουμε να δικαιωθούμε στις κάλπες.


Οι δικοί μας αναγνώστες είναι ιδιαίτερα ευφυείς και δεν θα ψήφιζαν για να γυρίσει η πόλη μας πίσω. Άλλωστε οι αναγνώστες μας είναι όσο και εάν φαίνεται παράξενο από όλο το πολιτικό φάσμα γιατί θεωρούν και όχι αδικαιολόγητα πως από εμάς θα μάθουν κάποιο σκάνδαλο ή καταγγελία που θα χρήζει δικαστικής διερεύνησης.

Γιατί από εδώ μόνο διαβάζουν για ποσά που δίνονται με τις ευλογίες όλων σε δομές που θα έπρεπε να είχαν ήδη παραχωρηθεί σε δημότες, εμείς είμαστε οι μόνοι που διαφωνούν στο χειρισμό διαχρονικά του θέματος της "δημόσιας" περιουσίας, εμείς βλέπουμε διαχρονικά τις ευθύνες της αριστεράς στην διάλυση του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης , εμείς ΞΕΚΑΘΑΡΑ λέμε πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι περισσότερο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ από την κεντρική εξουσία. Πριν τις εκλογές έρχονται διώξεις σε στελέχη της ΝΔ για διάφορα σκάνδαλα πραγματικά ή της πλάκας, χρειάζεται και από την ΝΔ ξεσκαρτάρισμα και εμείς ως ιστολόγιο θα υπερασπιστούμε όσους συκοφαντούνται για πολιτικούς λόγους αλλά θα απαιτήσουμε την ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ όσων έκλεψαν δημόσιο χρήμα.

Γιατί ότι και εάν σας λένε στελέχη της ΝΔ υπάρχουν και αυτοί και ευτυχώς για το κόμμα έχουν αφήσει "ίχνη" ώστε να απαλλαγούμε και εμείς από αυτούς μην σαπίσει πάλι όλο το κόμμα. Όσοι περιμένουν διακυβέρνηση Καραμανλή με Βατοπέδι, κουμπάρους , Ζαχόπουλους και dvd ας μην κάνουν όνειρα επανόδου. Άλλωστε οι περισσότεροι καραμανλικοί το 2015 ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ ή δεν πήγαν καν να ψηφίσουν.

Η δεξιά και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους είμαστε εμείς με τις πατριωτικές ιδέες που δεν αφήσαμε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας, που δεν κλείσαμε τα μάτια στα σκάνδαλα της περιόδου 2004- 2009 και που κριτικά και με πάθος υπερασπιζόμαστε τους αγώνες όσων πολέμησαν στο Γράμμο και το Βίτσι για να μην γίνουμε κομμουνιστικό κράτος. Το ότι γίναμε μετέπειτα Σοβιετία έγκειται και στα λάθη του Κωνσταντίνου Καραμανλή που ενώ δήλωνε πως ανήκουμε εις την Δύση δεν προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για να γίνουμε επιτέλους ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Μας θωράκισε μας έβαλε στην ΕΟΚ αλλά έκανε και σημαντικά λάθη.

 Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν λέμε πως η συνολική του εικόνα ήταν αρνητική για την πορεία της χώρας μας. Άλλωστε από χούντα μας έβγαλε και είχε να κάνει με μια κοινωνία απόλυτα διχασμένη. Αυτά και ας μην ανησυχούν οι "φίλοι" μας για την απήχηση του ιστολογίου μας. Όσο μας βρίζουν και μας κατηγορούν τόσο θα δυναμώνουμε. Γιατί απλά όλοι γνωρίζουν πως εμείς δεν συνεργαζόμαστε ποτέ με όσους θεωρούν τους δημότες μας ΗΛΙΘΙΟΥΣ.


Τον Μάϊο παρόλο που λόγω πολλών προβλημάτων , ακόμα και θανάτων φιλικών μας προσώπων που μας ανάγκασαν να μην έχουμε ΠΑΡΟΥΣΙΑ με δική μας δημοτική παράταξη στις εκλογές ΔΕΝ θα αφήσουμε ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ να αναλάβουν το τιμόνι του δήμου μας. Τα ψέματα τελειώνουν στις 27 για όσους θεωρούν πως τους "αγαπάνε" οι δημότες της πόλης μας.

Σ.Μ 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video