ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αξιόλογη υποψηφιότητα από την πόλη μας στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη


Είναι νέα , επιστήμονας ιατρός Ακτινοδιαγνώστης και πρώην Αντιδήμαρχος της πόλης μας με έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Συν όλα και παραπάνω είναι συγγενής του φίλου μου Λάμπρου Ξύνα που βρίσκεται στις ΗΠΑ αναζητώντας το δικό του αμερικανικό όνειρο αφού η οικονομική κρίση στην χώρα μας τον οδήγησε στην ξενιτειά.
Σας παρουσιάζω την ξαδέλφη του Μαρία Κουρή που στις προσεχείς εκλογές είναι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη.

Ποια είναι η Μαρία Κουρή που ζητάει την ψήφο μας ; 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη όπου κατοικεί μέχρι σήμερα.


Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής του Πανεπιστήμιου Secondo Ateneo di Νapoli(Italy) με βαθμό Άριστα και κάτοχος άδειας άσκησης του Ιατρικού Επαγγέλματος στην Ιταλία και στην Ελλάδα με άριστη γνώση της Ιταλικής και Αγγλικής γλώσσας και μεταπτυχιακές σπουδές στην Δημόσια Διοίκηση με κατεύθυνση την Γενική Διοίκηση.


Έχει την ειδικότητα της Ακτινοδιαγνωστικής και έχει συμμετάσχει σε ελεύθερες ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια, σε αναρτημένες ανακοινώσεις καθώς και δημοσιεύσεις σε ελληνικά περιοδικά.



Εργάζεται ως Ιατρός στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία καθώς είναι και Επιστημονικά Υπεύθυνη για την λειτουργία δύο Κινητών Μονάδων Μαστογράφου σε όλη την Ελλάδα.

Τακτικό μέλος της επιτροπής CEMR της ΚΕΔΕ.


Επίσης, συμμετέχει ενεργά ως Ιατρός στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον Άγιο Κωνσταντίνο στην Ηλιούπολη με τμήμα υπερήχων παρέχοντας τις Ιατρικές μου υπηρεσίες σε ανέργους, ανασφάλιστους και χαμηλοσυνταξιούχους.

Η κ. Κουρή ήταν Αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου μας και άφησε πίσω της έργο πριν βάλει πλώρη για την Περιφέρεια Αττικής. 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ; 

Η πόλη μας χρειάζεται ανθρώπους στην Περιφέρεια αφού όλα τα προγράμματα περνάνε από εκεί. Η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια είναι αναγκαία για να προχωρήσουν όλα τα μεγάλα έργα στην πόλη μας. Η Μαρία όπως και ο ξάδελφός της (Λάμπρος Ξύνας) είναι άνθρωποι που κρατάνε τον λόγο τους. Είναι εργατικοί και οι δύο και η Μαρία είναι εξαίρετη επιστήμονας με ιδιαίτερες κοινωνικές ευαισθησίες. Όσοι δεξιοί επιλέξουν τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής έναν σταυρό στην Μαρία θα πρέπει να τον βάλουν. Γνωρίζετε πως σπάνια γράφω καλή κουβέντα για κάποιον εάν πρώτα δεν έχω πάρει τις απαραίτητες συστάσεις και δεν έχω δει πως λειτουργεί στην καθημερινότητά του. 

Γνωρίστε την και δείτε και εσείς πως η Μαρία Κουρή δεν πρόκειται ούτε ψέματα να σας πει ούτε να προδώσει την εμπιστοσύνη σας. Θα το παλέψει και θα είναι καλό για την πόλη να έχουμε μια Περιφερειακή Σύμβουλο εκλεγμένη. Η παράταξη του Γιώργου Πατούλη θα βρεθεί σίγουρα στο δεύτερο γύρο και από εκεί και πέρα ανάλογα με τον αντίπαλό του θα κριθεί και το αποτέλεσμα. Εμείς περιμέναμε από την ΝΔ να κατεβάσει τον επιτυχημένο δήμαρχο Περιστερίου κ. Παχατουρίδη για την Περιφέρεια αλλά δυστυχώς το κόμμα επέλεξε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ , και πρόεδρο του ΙΣΑ κ. Γιώργο Πατούλη. Σε λίγους μήνες θα κριθεί εάν είχαμε δίκιο εμείς ή η ΝΔ που έκανε αυτή την επιλογή. 

Ο κ. Πατούλης ως δήμαρχος Αμαρουσίου είχε θετικά και αρνητικά και σε κρίσιμες για τη ΝΔ στιγμές είχε εκφράσει θέσεις και απόψεις που δεν συνάδουν με την ΝΔ αλλά είπαμε αυτά θα κριθούν τον Μάϊο ή ακόμα πιο πριν εάν η δημοσιογραφική ομάδα του Βαξεβάνη θελήσει να δώσει "άγρια ομορφιά" στην υποψηφιότητα και στην επιλογή αυτή της ΝΔ. Στα δικά μας και πάλι και στη Μαρία Κουρή που πρέπει και αξίζει να είναι η μία από τις επιλογές σας για Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αττικής που ανήκει και ο δήμος μας. Φυσικά η κ. Κουρή έχει συμπάθειες και από άλλους πολιτικούς χώρους αφού στην τοπική αυτοδιοίκηση τείνει να γίνει καθεστώς οι παρατάξεις να περιλαμβάνουν υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους. 
Θα έχουμε και άλλες αναφορές σε αυτή την υποψηφιότητα γιατί θεωρούμε πως το αξίζει. 

Σ.Μ 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video