ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Παρατηρώντας την σύνθεση στο εσωτερικό του Μεγάρου Μουσικής ο Χαρίλαος Φλωράκης θα έλεγε «απ’ όλα έχει ο μπαχτσές». Ένα όμως ήταν το κοινό χαρακτηριστικό της πλειοψηφίας. Πρώην σταλινικοί που προσηλυτίσθηκαν, μεταπήδησαν στην νεοεθνικοφροσύνη (στο Ελληνική Πολιτική Παιδεία-Η Πολιτική ως Ανώτερη Τέχνη). Ορισμένοι με προβεβλημένες θητείες στην εποχή του Λαϊκίστικου ψευτοεκσυγχρονισμού. Ξεχώριζε ο ψευτοεκσυγχρονιστικός τηλεφασισμός που κατήργησε την δημοκρατία και κατέστρεψε την πολιτική ζωή. Οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία και την πολιτική κακιστοκρατία. Βρέθηκε εκεί φωνασκών ένας από τους τελευταίους εκπροσώπους της κακιστοκρατίας.

Όλοι μαζί έχουν ένα άλλο κοινό. Όλοι τους απαγορεύουν τους έλληνες να ψηφίσουν για την Μακεδονία. Εξακολουθούν να μην είναι Δημοκράτες.

Αυτές είναι ορισμένες από τις ταυτότητες, τις κατηγοριοποιήσεις που αποδίδει η επιστήμη παρατηρώντας τα πεπραγμένα τους. Η επιστήμη δεν διακρίνει ούτε κεντρώα, ούτε αριστερά, ούτε κεντροαριστερά χαρακτηριστικά. Δυστυχώς οι σχολές πολιτικών επιστημών του Παντείου, του Καποδιστριακού, του Μακεδονίας δεν αναλύουν δεν διδάσκουν στους φοιτητές τις τερατογόνες μεταλλάξεις και τους μεταμορφισμούς των γραφειοκρατιών (στο Από το ΠΑΣΟΚ στο ΚΚΚΑΣΟΡ – Ο Εκφυλισμός ενός Ιστορικού Εγχειρήματος). Μπορούν να το κάνουν οι ίδιοι οι σπουδαστές από τα κάτω. Με παράλληλους εναλλακτικούς κύκλους σπουδών ώστε να περάσουν από την ολοκληρωτική ευτελή προπαγάνδα στην επιστήμη. Από τα ψευτοπανεπιστήμια στα πανεπιστήμια.
Έξω από το Μέγαρο ήταν η ΜΝΗΜΗ. Τους συνέλαβαν, τους κράτησαν, τους φυλάκισαν. Η Μνήμη όμως δεν συλλαμβάνεται. Δεν φυλακίζεται. Με τους δύο από τους συλληφθέντες έχουμε κοινές μνήμες. Ένα κυρίως με ενώνει μαζί τους. Δεν έκαναν την πολιτική μέσον πλουτισμού ούτε φανερού ούτε κρυφού. Με ενώνει το ότι είναι δημοκράτες. Αυτό που δεν είναι οι μέσα.
Viva il Movimento Panellenico di Liberazione.
Είναι η αρχή της κοινής μας μνήμης.


Μιχάλης Χαραλαμπίδης

ΥΓ. Τι σχέση έχετε με την Μουσική εσείς οι Άμουσοι; Εσείς οι Δολοφόνοι, εσείς οι χωροφύλακες της Μνήμης μας.

 
polis-agora.blogspot.com


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video