ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ενώ δεν έχουν δώσει στήριξη για Δήμαρχο στην πόλη μας μας λένε για Περιφερειάρχη!!!!!!!

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ 
Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και όπως είναι φυσικό η πόλη μας έχει στολιστεί στα κεντρικά κυρίως σημεία. Όπως δεν περιμέναμε πάμε σε εκλογές και πέντε μήνες πριν δεν γνωρίζουμε την στήριξη της ΝΔ στην πόλη μας , μας πρότειναν μόνο τον Πατούλη για Περιφερειάρχη λες και θέλει κανείς να "αυτοκτονήσει" ψηφίζοντας τον Γιώργο Πατούλη να σου δώσει λύσεις στα πολλά προβλήματα στην μεγαλύτερη πληθυσμιακά Περιφέρεια της χώρας.
Στην πόλη μας και με δεδομένο πως οι εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική οι δημοτικές παρατάξεις μέχρι στιγμής δεν έχουν προχωρήσει σε προεκλογικές συμμαχίες. Αναμένουν τα παζάρια μετά την είσοδό τους στο δημοτικό συμβούλιο κάτι σχετικά εύκολο αφού με 500 ψήφους και ίσως και λιγότερους μια δημοτική παράταξη θα βάζει τον επικεφαλή της σε αυτό.

Το επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα απαρτίζεται από αυτούς που έχουν την "τρέλα" και την οικονομική άνεση βέβαια να δημιουργήσουν μια δημοτική παράταξη και να βρουν και να κατεβάσουν 43 συμπολίτες τους στο ψηφοδέλτιο.

Άρα μην ακούτε πως θα κατέβουν ονόματα που έχουν ακουστεί και στο παρελθόν και έκαναν πίσω. Εδώ μιλάμε για εκλογές που θα συζητιούνται για μήνες και για νέα διοίκηση που θα είναι σαφέστατα χειρότερη από την προηγούμενη ακόμα και εάν ο επικεφαλής είναι ο ίδιος!!! 


Μέχρι και τα τέλη Μαρτίου όπου θα έχουμε Θεού θέλοντος καθημερινή επικοινωνία μέσα από εδώ αλλά και από άλλα ιστολόγια που θα δημιουργήσουμε θα σας κρατάμε ενήμερους για τα πολύ βασικά.

Από τέλη Μαρτίου θα έχουμε καθημερινή ενημέρωση με πολλές αναρτήσεις και ίσως και από άλλα ΜΜΕ.

Καθώς οι εκπλήξεις έρχονται θα σας κρατάμε για όλα ενήμερους........


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video