ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: ΑΝTΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΝΤΙΝΟ - ΣΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

 

Χιονοστιβάδα παίρνουν οι αντιδράσεις από πολλές πλευρές του τοπικού πολιτικού φάσματος στα Βριλήσσια για την υποψηφιότητα Ντινόπουλου για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Οι αντιδράσεις μεταξύ των πολιτών έχουν έναν κοινό τόπο:

"Ο Αργύρης έμεινε άνεργος - αφού βουλή δεν ξαναβλέπει, τον έκοψε ο Κυριάκος -  και θυμήθηκε τον δήμο για να πάρει την σύνταξή του"

Οι Βριλησσιώτες νεοδημοκράτες προσπαθούν να ξεπλύνουν την "κομματική" τους ντροπή προσπαθώντας - ανεπιτυχώς -  να πείσουν ότι ο Ανάργυρος δεν έχει χρίσμα του κόμματος των αρίστων και έχει αυτοχριστεί.

Διαψεύδονται όμως από  το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρώην υπουργός Εσωτερικών λέει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ξεκινώντας από τα στούντιο του ΑΝΤ1, ότι έχει πάρει το δακτυλίδι από τον ίδιο τον Κυριάκο τον αρχηγό των αρίστων να διεκδικήσει τον δήμο. Πήρε το οκ από τον Αρχηγό των Αρίστων  για να του χρυσωθεί το χάπι του κοψίματος από τα ψηφοδέλτια της Β Αθήνας.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ" του πολιτικού συστήματος.

Τελευταίες μέρες η αντίδραση στον γειτονικό μας δήμο για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι ανάγκες της πόλης και των δημοτών από τα κεντρικά επιτελεία της Πειραιώς αναβαθμίστηκε αφού ο ίδιος ο νεοδημοκράτης πρώην δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κώστας Ιωαννίδης βγήκε φόρα παρτίδα με  ένα πολύ σκληρό άρθρο  του στο φιλικό του ενημερωτικό  site VRILISSIA NEWS όπου κράζει τον Ντινόπουλο και κατακεραυνώνει την δημαρχιακή του  περίοδο που - όπως γράφει ο κος Ιωαννίδης - συσσώρευσε χρέη 6,5 εκ ευρώ στον δήμο Βριλησσίων. (KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, αξίζει).

http://vrilissianews.gr/vrilissia/kostas-ioannidis-ta-vrilissia-chreiazontai-politiko-ithos/

Την υποψηφιότητα ου ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΥ "υποδέχτηκε" και ο ""παλιός"  του δημοτικού συμβουλίου της γειτονικής πόλης Γιάννης Τσούτσιας με άρθρο του στα VRILISSIA NEWS μιλώντας για .....  ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΙΣΜΟ.

(KANTE ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, αξίζει).

http://vrilissianews.gr/vrilissia/tsoytsias-symptoma-parakmis-epistrofi-ntinopoyloy/

Καμία αντίδραση βέβαια στην υποψηφιότητα Ντινόπουλου δεν αναμένεται από την πλευρά του προσχωρίσαντα στον ΣΥΡΙΣΑ και βέβαιο χρισματούχου του κυβερνώντος κόμματος κ. Ξένου Μαννιατογιάννη (χρισματούχου του ΣΥΡΙΖΑ ελέω Χ. Σπίρτζη σας λέει η ΠΛΑΤΕΙΑ και είναι .... γκαραντί και καρατσεκαρισμένο).

Είναι  κολλητός του Ανάργυρου από παλιά.

Οι δυνάμεις του ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ    βολεύονται απολύτως από το πινγκ πονγκ της εξουσίας μεταξύ .....  συνεταίρων.


Πάντως ενώ ο Ανάργυρος περίμενε υποδοχή - σωτήρα μάλλον τρώει κράξιμο ξεγυρισμένο και από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (που βέβαια θα πρέπει να αντιπαρατεθούν με το δημοσιογραφικό κατεστημένο της τηλεοπτικής δημοκρατίας που θα έχει το "παιδί του" κάθε μέρα στο γυαλί).

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ .αυτό το κυριακάτικο  ΑΡΘΡΟ για τα Βριλήσσια ως ΠΛΑΤΕΙΑ.
ΜΕ ΣΑΤΥΡΑ.

Με LINK στην ανάρτηση των συναδέλφων του

 με φωτό του ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΖΟΥ  να χαιρετάει - εν έτει 2018 -  ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει στους δρόμους των Βριλησσίων  με τον φοβερό τίτλο:


 Ντινό-σαυρος!




ΥΓ 1: 
"Και εσείς από το Χαλάνδροι τι ανακατεύεστε ρε Ακατανόμαστε και ασχολείστε με το Βριλήσσι. Να ασχοληθείτε με τον δήμο σας". 

Όσοι στο πουν αυτ΄- είτε είσαι Χαλανδραίος, είτε Βριλησσιώτες να ξέρεις ότι θέλει να κοιμάσαι όρθιος ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ και να μην καταλήξεις και μόνος σου στο ΑΣΦΑΛΕΣ συμπέρασμα ότι  υπάρχει υπόγεια διαδρομή ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, όπως χρόνια τώρα σου λέμε - από το ίδιο ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΟ στους δύο δήμους. ΤΟ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΛΟΥΛΑΚΙ.

Αν δεν υπάρχει όμως αυτή η διαπλοκή και είναι όλα στο θολωμένο μυαλό του Νταβία, μπορείς ΕΣΥ που τα έχεις τετρακόσα να μας εξηγήσεις ΓΙΑΤΙ Ο ΝΤΙΝΟΣΑΥΡΟΣ, στην ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΗ γνωστοποίησης της υποψηφιότητάς του δεν μίλησε μόνο για το χωριό του αλλά ανακάτεψε και το Χαλάνδρι;

"..... πρέπει να ξαναγίνουν «γαλάζια» και τα Βριλήσσια και το Χαλάνδρι ..." 
Αφού λοιπόν αυτός ανακατεύεται με το Χαλάνδρι, θα ανακατευτούμε και εμείς με το Βριλήσσι περισσότερο.

ΥΓ 2: Θυμάσαι την επιλογή Συμεών για την θέση του ΓΓ του δήου Χαλανδρίου μόλις εκλέχτηκε;; Δεν θυμάσαι; ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ! 


ΥΓ 3: Ποιος διαχρονικά "φρενάρει" τις επιδιώξεις και έχει δεχτεί - οικογενειακώς -  ακραίες διώξεις του παράκεντρου στην περιοχή; Ξέρεις;
Δεν ξέρεις; Γι΄αυτό ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΣ. 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΑΗΝΩΣΤΗ ΜΟΥ 
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟ


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video