ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τα σχολεία και τους αθλητικούς χώρους του Βύρωνα εκχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ στους δανειστές!!!


Παρά ταύτα, ο δήμαρχος Βύρωνα σιωπά προκλητικά και… πανηγυρίζει γιατί,
λέει, “κατόρθωσε” να πληρωθούν καθυστερημένα ΤΑ ΔΕΔΟΥ-
ΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ δύο μηνών κάποιοι εργαζόμενοι!!!

Αίτημα για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο κατέθεσαν οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι


Του Τ. Αλεξανδρόπουλου

Απίστευτες εξελίξεις υπήρξαν στον Βύρωνα τις τελευταίες μέρες. Μετά από τους κατά συρροήν πλειστηριασμούς σπιτιών, την αρπαγή των λίγων ευρώ που έχουν απομείνει στους τραπεζικούς λογαριασμούς συνταξιούχων και εργαζόμενων με συνοπτικές διαδικασίες, την καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων σε εργαζόμενους, ήρθε και το αποκορύφωμα της… “αριστερής ευαισθησίας”: ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και οι ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ του Βύρωνα εκχωρήθηκαν στο λεγόμενο “Υπερταμείο”, το επίσημο δηλαδή “ενεχυροδανειστήριο” των επίσημων και αδιαφιλονίκητων κατακτητών της Ελλάδας!!! Και αυτό έγινε με την “αριστερή” υπογραφή του Τσίπρα και των κολαούζων του, που ξεπουλάνε τα ιερά και τα όσια της Ελλάδας για μια καρέκλα περιορισμένης διάρκειας!!!



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video