ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γ. Παπαδάκου: Στη Βουλή η δικογραφία σε βάρος του Γ. Παπαντωνίου 15 χρόνια μετά την αποκάλυψη πρωτοφανούς ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Η Δικαιοσύνη 15 χρόνια μετά την αποκάλυψη «πρωτοφανούς ξεπλύματος μαύρου χρήματος» στέλνει στη Βουλή ως κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου και για την κύρια κατηγορία που είναι παθητική δωροδοκία επισήμανε μιλώντας "Στο Κόκκινο" η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου που εξήγησε στον Στάθη Σχινά ότι υπάρχει κατάθεση μάρτυρα περί δωροδοκίας του συγκεκριμένου υπουργού για αγορά φρεγατών πριν από 13 χρόνια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία υπάρχουν σε αυτό το κύκλωμα τουλάχιστον 45 λογαριασμοί σε δέκα τράπεζες στην Ελλάδα και την Κύπρο, με δύο μεσάζοντες, ο ένας εκ των οποίων σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Η Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να αποφασίσει το αν ο Γιάννος Παπαντωνίου θα δικαστεί και για το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας, ώστε στη συνέχει η Εισαγγελία να ασκήσει εκ νέου τη δίωξη σε βάρος του.

Είναι εντυπωσιακό εξήγησε η κ. Παπαδάκου πόσο καθυστέρησε μια προκαταρκτική εξέταση με ένα ομολογημένο έγκλημα από το στέλεχος της γαλλικής εταιρίας, ο οποίος κατέθεσε ότι έδινε το 12% του τζίρου της εταιρίας στην Ελλάδα στον πρώην υπουργό.

Η δημοσιογράφος τόνισε ότι είναι φανερό τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, τι προστασία υπήρχε στους κατηγορούμενους, υπήρχαν μηχανισμοί που δεν ήθελαν να αποκαλυφθεί όλο αυτό το ξέπλυμα.

Ευτυχώς που δεν παραγράφεται η κατηγορία του μαύρου χρήματος και ευτυχώς που με αφορμή την υπόθεση NOVARTIS έκρινε η Βουλή πρόσφατα ότι η παθητική δωροδοκία, η δωροδοκία γενικώς δεν γίνεται λόγω της άσκησης των καθηκόντων ενός υπουργού, αλλά γίνεται επ' ευκαιρία, επομένως μπορεί να κινηθεί η Βουλή. 

Υ.Γ. Χάρη στον νυν ΠτΔ Παυλόπουλο δεν παραγράφεται η δωροδοκία υπουργών!! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΤΡΙΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ;

Όταν ο Καμμένος με εντολή Καραμανλή έστελνε τις συμβάσεις στον εισαγγελέα το 2003, οι νταβατζήδες έγραφαν κατεβατά συκοφαντιών για να τον εκβιάσουν. 

Δείτε την Γ. Παπαδάκου - Δικογραφία σε βάρος του Γ. Παπαντωνίου 15 χρόνια μετά την αποκάλυψη!

{videobox}faeo8SVmJMk{/videobox}

{jcomments on} 



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video