ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περίεργες συμμαχίες εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ  ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ!!!!!! 
ΤΕΤΟΙΑ "ΜΠΙΖΝΑ"  ΟΥΤΕ ΣΕ  ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΕΣΣΔ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΑΛΛΑ.... ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ 

Ως γνωστόν στις 13 Μαΐου (ιδιαίτερη μέρα για μένα) έχουν προγραμματιστεί οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Όπως εδώ και καιρό σας είχαμε ενημερώσει την θέση του επιτυχημένου προέδρου Αλέξανδρου Σπύρου της Β2 Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ διεκδικεί ο συμπολίτης μας Γαβριήλ Αραμπατζής.
Στις απέλπιδες προσπάθειες λοιπόν που κάνει επιχειρεί να βάλει στο "κόλπο" προβολής της υποψηφιότητάς του τον δήμαρχο της πόλης μας Βασίλη Βαλασόπουλο αφού έχουν αναπτύξει ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις αφού ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρισης έχει άψογη συνεργασία μαζί του. Τώρα τι απήχηση μπορεί να έχει ένας Πασοκογενής δήμαρχος (πρώην Διευθυντής του Γραφείου του Γιωργάκη Παπανδρέου) στα μέλη της ΝΔ θα το δούμε σε λίγες μέρες. Για εμάς δεν έχει και αυτό θα φανεί.

 Ο πετυχημένος Πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ Αλέξανδρος Σπύρου


Το οξύμωρο είναι πως και ο Γιάννης Κωνσταντάτος και αυτός προέρχεται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά το 2014 στηρίχθηκε και από τη ΝΔ είναι φιλικά διακείμενος στην υποψηφιότητα του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή. Το τρίο των δημάρχων που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τον στηρίζει συμπληρώνεται με τον κ. Ανδρέα Κονδύλη (Δήμαρχος Αλίμου) που κατά "σύμπτωση" προέρχεται και αυτός από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Με τρεις δημάρχους δηλαδή που έχουν κεντροαριστερές ρίζες ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής προσπαθεί να διεκδικήσει ένα αξίωμα που δικαιωματικά θα έπρεπε να κατέχει ένας δεξιός.

Γιατί άμα τα μέλη της ΝΔ που θα κληθούν να ψηφίσουν τον νέο πρόεδρο ακούσουν τις παραινέσεις τριών  δημάρχων με καταβολές από το χώρο της κεντροαριστεράς τότε πάει το κλείσαμε το μαγαζί εκεί στην Πειραιώς. Γιατί εάν είναι τα μέλη της ΝΔ να ψηφίσουν ότι τους πουν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι τότε ζήτω που καήκαμε. Θεωρούμε λοιπόν υποχρέωσή μας να βγάλουμε προς τα έξω όσα διαδραματίζονται και κυρίως να τονίσουμε πως έχουμε χρέος όσοι ανήκουμε στη ΝΔ να στηρίζουμε τα δικά μας παιδιά και όχι αυτά που χωράνε και σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Σ.Μ 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video