ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γ. Καραμέρος: Τις πολιτικές ευθύνες τις αποδίδει ο πρωθυπουργός, όχι τα ΜΜΕ ή οι εφοπλιστές

Συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, μέλος των Οικολόγων - Πράσινων


Τη βεβαιότητα ότι η συμμετοχή των Πρασίνων (Die Gruenen) στη νέα γερμανική συγκυβέρνηση θα εξισορροπούσε τις αναμενόμενες ακραίες θέσεις που θα εκδηλωθούν σε θέματα όπως το προσφυγικό, η ασφάλεια, η ανάπτυξη, εκφράζει με συνέντευξή του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο Γιώργος Καραμέρος, μέλος των Οικολόγων - Πράσινων και αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών. Με την πίστη ότι ο ρόλος των οικολόγων στις παγκόσμιες εξελίξεις είναι «καθοριστικός», ο κ. Καραμέρος τοποθετείται στον προβληματισμό που αναπτύσσεται για το ρόλο και τον πολιτικό λόγο που εκφράζει το κόμμα του, για την ανάπτυξη σε σχέση με το ενεργειακό, για το νέο περιφερειακό σχέδιο διαχείρισης αποβλήτων και για σειρά ζητημάτων που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών. Χαρακτηρίζει αδύναμο το ρόλο της Αυτοδιοίκησης σε θέματα ευθύνης της, όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η εξοικονόμηση φυσικών πόρων κ.α. και επικροτεί την πρωτοβουλία της Περιφερειάρχου, Ρένας Δούρου, να αντικαταστήσει το αποτυχημένο μοντέλο διαχείρισης σύμμεικτων απορριμμάτων στη Φυλή με μια αποκεντρωμένη, οικολογικά και οικονομικά βιώσιμη, διαχείριση. Με αφορμή τις «Σκουριές» δηλώνει ότι δεν αποδέχεται την «ανάπτυξη με κάθε θυσία» αλλά μέσα από «βιώσιμες επιχειρηματικές δραστηριότητες, με εγγυήσεις» για την προστασία του περιβάλλοντος. Με αφορμή το πρόσφατο ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου στο Σαρωνικό υπογραμμίζει την κάθετη αντίθεση του κόμματος των Πρασίνων -Οικολόγων «σε οποιαδήποτε μορφής εξόρυξη» και προκαλεί τους «ειδήμονες των τηλεπαραθύρων» να αναπτύξουν προβληματισμό επί ανάλογου συμβάντος μεγαλύτερης κλίμακας στην Κρήτη ή στο Ιόνιο. Επίσης με την απόλυτη πεποίθηση ότι η οικολογία είναι τρόπος και στάση ζωής, μιλά για την επιδίωξη του κόμματος να περάσει στην πολιτική ατζέντα μέτρα που θα επιφέρουν οικολογικό αποτύπωμα στους παραγωγικούς τομείς όπως παρατηρείται τελευταία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργου Καραμέρου στην Κατερίνα Ρουμελιώτη για το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video