ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Παίζουμε με τις επιστήμες και τις νέες τεχνολογίες, στην Τεχνόπολη

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και το INNOVATHENS, συμβαδίζοντας με τις σύγχρονες τάσεις και αναγνωρίζοντας τη σημασία της επιστήμης και των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση, εντάσσουν στο πρόγραμμά τους, και το Δεκέμβριο, νέα μοναδικά εργαστήρια STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics). <!--break-->Παιδιά και έφηβοι μαθαίνουν να σχεδιάζουν το δικό τους video game και φυσικά... διασκεδάζουν, πάντοτε με την καθοδήγηση έμπειρων παιδαγωγών.

Έρευνες δείχνουν ότι η ενασχόληση των παιδιών με τον προγραμματισμό τα βοηθά να αναπτύξουν δεξιότητες χρήσιμες για όλη τους τη ζωή: αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση, ορθολογική σκέψη, δεξιότητες επικοινωνίας και ομαδικό πνεύμα, αντίληψη, παρατηρητικότητα, προσαρμοστικότητα στην αλλαγή, ερευνητικό πνεύμα ενώ παράλληλα καλλιεργεί τη φαντασία τους! Κι όσο μικρότερα ξεκινούν... τόσο το καλύτερο!

*Κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες:

2130109325, 2130109300

gasmuseum@athens-technopolis.gr

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εργαστηρίων «Δημιουργική Μάθηση-Σαββατοκύριακα» για τους μήνες Οκτώβριο-Δεκέμβριο, πατήστε εδώ.

Τι έχει το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου;

-Video games for dummies

Εργαστήριο προγραμματισμού

Μαθαίνω να σχεδιάζω το δικό μου παιχνίδι για υπολογιστές και φορητές συσκευές

Νομίζεις ότι ο σχεδιασμός και η δημιουργία video games απαιτεί εκατοντάδες γραμμές κώδικα και εξειδικευμένους υπολογιστές; Όχι πια!

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μηχανές παιχνιδιών (game engines) φτιάχνουμε, μέσα σε λίγες ώρες, το δικό μας video game από την αρχή ως το τέλος, κυνηγάμε εξωγήινους, power-ups και δεινόσαυρους και απολαμβάνουμε ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης!

Απευθύνεται σε: 10-15 ετών

Ημερομηνίες: 10 & 17 Δεκεμβρίου

Ώρες: 10.30-12.30

Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ/ κύκλος εργαστηρίων

-Kids go coding: Το πρώτο μου παιχνίδι

Εργαστήριο προγραμματισμού

Μήπως σε τρομάζει ο προγραμματισμός; Μην απογοητεύεσαι!

Δημιουργούμε τη δική μας ιστορία για κάθε φορητή ή σταθερή συσκευή. Κατασκευάζουμε τους χαρακτήρες επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά τους και ερχόμαστε, για πρώτη φορά, σε επαφή με τον κώδικα μέσα από ένα απλό και λειτουργικό παιχνίδι.

Απευθύνεται σε: 10-15 ετών

Ημερομηνίες: 11 & 18 Δεκεμβρίου

Ώρες: 10.30-12.30

Κόστος συμμετοχής: 50 ευρώ/ κύκλος εργαστηρίων

*Τα εργαστήρια διοργανώνονται σε συνεργασία με την Ένωση Μηχανικών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΕΜηΠΕΕ).

Στην Τεχνόπολη, τα Σαββατοκύριακα μπορείτε ακόμα...

-Να ανακαλύψετε το Παρατηρητήριο στο ψηλότερο κτίριο του παλιού εργοστασίου, με θέα 360 μοιρών σε όλη την Αθήνα

-Να κάνετε τη βόλτα σας στην πόλη με ένα από τα Athens Bikes

-Να βρείτε ξεχωριστά δώρα για μικρούς και μεγάλους στο Industrial Gas Museum Shop

-Να σκαρφαλώσετε, να ισορροπήσετε και να ακονίσετε τη φαντασία σας στο Sky Walk, ενός υπερσύγχρονου action park για παιδιά κάθε ηλικίας

-Να απολαύσετε τον καφέ, το χυμό ή μια ποικιλία πιάτων από το ανανεωμένο μας μενού στο καφέ της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων. Στο καφέ μας μπορείτε να διοργανώσετε και το παιδικό σας πάρτυ

 

Κρατήσεις & περισσότερες πληροφορίες:

Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου τηλ.: 213 0109325, 213 0109300

E-mail: gasmuseum@athens-technopolis.gr

Ημερομηνία: 
Σάβ, 10/12/2016 - 10:00 - Κυρ, 18/12/2016 - 14:00

Από: Δήμος Αθηναίων
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video