ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γ. ΠΑΠΙΔΑΣ: ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ.

Κάθε μέρα ακούμε, ζούμε και διαπιστώνουμε ένα ρεύμα φυγής των νέων της χώρας σε αναζητηση τυχης στο εξωτερικο!Υπαρχει μια ταση μαζικης φυγης τετοιας εκτασης που αν συνεχιστει η Ελλαδα θα θυμιζει σε λιγο καιρο, καμενη γη κυριολεκτικα!
Βεβαια καθε νομισμα εχει ως γνωστο δυο οψεις.
Η οικονομια μιας χωρας οσο και αν συρικνωνεται δεν παυει να λειτουργει , να παραγει, εστω και τα ελαχιστα , αρα να δημιουργει ευκαιριες και δουλειες..Πιστευω δηλαδη οτι οσοι νεοι απομεινουν και παλεψουν στην χωρα μονο χαμενοι δεν θα βγουν.

Θα ξεκινησουν βεβαια απο το μηδεν και επι των ερηπιων αλλα αυτο ισως να ειναι και η ευκαιρια τους.
Η διαλυση οσονουπω της ευρωζωνης και η αναγκαστικη επιστροφη σε εθνικο νομισμα θα δωσει ελπιζω μια νεα δυναμικη στην χωρα η οποια , ας μην το ξεχναμε , ειναι γωνιακο και προνομιουχο οικοπεδο!Οι ευκαιριες αργα η γρηγορα ειναι δεδομενο οτι θα δημιουργηθουν ακολουθωντας τον νομο τον απαραβατο για ολα τα πραγματα οτι δηλαδη την ανοδο ακολουθει η πτωση και το αναποδο..
Η ευκολια με την οποια προτρεπουμε τα παιδια μας να πανε στο εξωτερικο για αναζητηση τυχης εμπεριεχει και μια δοση ριψασπιδισμου θα ελεγα.Αλοιμονο δηλαδη αν μπροστα στις μεγαλες δυσκολιες που μας βαζουν οι μνημονιακοι κυβερνωντες σκυψουμε το κεφαλι και το βαλουμε στα ποδια!!Αυτη ειναι μια πραξη δειλιας και φιλοτομαρισμου κατ επεκταση.Εγω να ειμαι καλα και τι με νοιαζει για την πατριδα μου!!Ποτε δεν θα ειχε ξεσηκωθει ο ραγιας Κολοκοτρωνης και οι αλλοι αγωνιστες του 21 αν ειχαν αυτο τον τροπο σκεψης...Δεν κατακταται η ελευθερια και η ανεξαρτησια δια της ατακτης φυγης...Χρειαζονται ΟΛΟΙ στον αγωνα για ριζικη αλλαγη πολιτικης και οικονομικης πρακτικης στην χωρα μας.
Το αδιεξοδο στο οποιο μας οδηγουν με μαεστρια και τεχνη τα τελευταια χρονια ας γινει η απαρχη του ξεσηκωμου μα ςγια την ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους!!!ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΝΤΑΧΑΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ!!!!!!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ENA KI ENA news Αττική

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video